Turcul Cengiz, atac direct la adresa lui Alex Bodi după ce acesta ar fi încălcat pactul secret! Ce i-a transmis milionarului aflat după gratii?

Chiar dacă este arestat preventiv, Bodi a primit din partea rivalului său un mesaj cu subînțeles. Milionarul turc s-a arătat deranjat că imaginea în care cei doi apar la aceeași masă a apărut în presă.

Unul dintre cei mai celebri milionari de pe malul Bosforului pare că i-a pus gând rău lui Alex Bodi. Chiar dacă cei doi s-au întâlnit în urmă cu o lună și au făcut pace după disputa pentru inima Biancăi Drăgușanu se pare că lucrurile iau acum o cu totul altă întorsătură.

Totul a izbucnit după ce turcul Cengiz Siklaroglu a aflat că în presa din România a circulat intens fotografia în care el apare alături de Alex Bodi. Milionarul turc și afaceristul român au stat împreună la aceeași masă când Bodi a dorit să stea de vorbă personal cu el. Acest eveniment a avut loc după episodul în care Bianca a ajuns în casa turcului pentru a-și face gelos iubitul.

Afaceristul din Mediaș ar fi dorit să audă cu urechile lui că Bianca și Cengiz nu au avut vreo aventură ci au interacționat strict amical așa cum blondina a declarat. De altfel, turcul i-a făcut pe plac lui Bodi confirmându-i că între el și focoasa divă nu s-a înfiripat nimic.

„Eu nu sunt gigolo să vorbesc despre femei ca tine, dar pentru liniștea ta, nu m-am atins de ea.”, i-ar fi spus turcul milionar lui Bodi.

Turcul Cengiz, atac direct la adresa lui Alex Bodi după ce acesta ar fi încălcat pactul secret! Ce i-a transmis acesta milionarului aflat după gratii?

Cei doi au făcut se pare un pact la întâlnirea respectivă. Turcul i-ar fi cerut în schimbul informației legate de fidelitatea iubitei sale să nu publice nicăieri fotografia în care apar amândoi. Faptul că imaginea a ajuns în presa din România l-a scos din sărite pe Cengiz.

Acesta a publicat pe contul lui de Instagram un articol de presă unde este atașată și fotografia respectivă alături de care a scris un mesaj subliminal.

„Who leaked this photo to the press? You broke the agreement, you get the result (n.r.: Cine a dat această fotografie presei? Ai încălcat înțelegerea, primești rezultatul)”, a scris turcul în postarea de pe Instastory.

Turcul și-a terorizat fosta iubită româncă

Mesajul transmis de turc lui Alex Bodi va fi luat în serios în mod sigur de persoanele care au interacționat cu acesta până în prezent. Două dintre ele sunt nimeni altele decât româncele Ioana Filimon și Otilia Bilionera.

Dacă relația cu aceasta din urmă s-a încheiat într-o notă politicoasă, Ioana Filimon nu a avut același noroc. Fosta concurentă de la FERMA s-a plâns că a fost sechestrată de turc și nu a putut să revină în România atunci când și-a dorit acest lucru. Pentru salvarea ei a fost nevoie ca familia șatenei să intervină de urgență.

După ce s-a întors în România, Ioana a continuat să fie urmărită de acest coșmar susținea ea. Vedeta a primit cadou de la milionarul Cengiz o cutie în care se afla o inimă de vacă. Descoperirea terifiantă a determinat-o pe aceasta să ia legătura cu autoritățile pentru a fi în siguranță.

Cu alte cuvinte, telenovela Alex Bodi și Bianca Drăgușanu rămâne una de o imaginație rară.