Tzancă Uraganu, acuzat că și-a bătut soția. Primele declarații ale artistului: „Nu mai fiți răi”

Ce spune Tzancă Uraganu, după ce a fost acuzat că și-a agresat soția.

Tzancă Uraganu, acuzat că și-a bătut soția. Primele declarații ale artistului: "Am bătut-o din motive personale"

Tzancă Uraganu a primit acuzații grave și nu s-a putut abține să nu dea replică răutăcioșilor. Zilele acestea, o serie de imagini cu soția artistului au apărut pe internet. În fotografiile respective, femeia apare bătută și toată lumea a dat vina pe soțul ei. Fanii vedetei l-au judecat aspru, după ce au văzut în ce stare a ajuns partenera sa de viață.

Scandalul dintre el și Lambada a luat amploare. Femeia s-a mutat împreună cu fiica lor la cei doi frați, iar manelistul își face foarte multe griji pentru copilă. Se pare că deși ei ar fi agresat-o pe fosta sa soție, încă nu se știe nimic despre cea mică.

Tzancă Uraganu a venit cu explicații

El și fosta sa parteneră de viață au decis să se despartă de comun acord. Nu se mai înțelegeau și au crezut că ar fi cel mai bine să o ia pe drumuri diferite. Deși au mai ținut o vreme legătura doar de dragul copilului pe care îl au împreună, acest lucru nu avea să dureze.

Tzancă Uraganu, acuzat că și-a bătut soția. Primele declarații ale artistului: "Am bătut-o din motive personale"

După scandalul cu Lambada și cu frații acesteia, Tzancă Uraganu nu mai are deloc liniște. El a fost acuzat că și-ar fi bătut crunt nevasta. Câteva fotografii cu femeia care se află în stare gravă circulă pe internet, iar el a dat mai multe declarații despre acest subiect delicat.

Manelistul a susținut că a bătut-o pe femeie, dar în urmă cu un an și că ar fi avut motivele lui pentru care a procedat așa.

 „Oameni buni, uitați soția mea e bine nu e bătută. Pozele sunt de cel puțin un an. I-am oferit cea mai bună casă să stea alături de mine și de fetița noastră. Nu trebuie să dau explicații nimănui, nu mai fiți răi. Am bătut-o din motive personale. Rog colegii din ziare și din televiziuni să nu mai muște momeala după Facebook, niște minciuni să mă denigreze. Nu mai ascultați!” a spus Tzancă Uraganu.