Tzancă Uraganu, mărturisiri cutremurătoare. Artistul a vorbit despre infectarea cu COVID-19: „Am niște amintiri foarte urâte”
in

Tzancă Uraganu, mărturisiri cutremurătoare. Artistul a vorbit despre infectarea cu COVID-19: „Am niște amintiri foarte urâte”

Tzancă Uraganu a vorbit despre perioada în care a avut coronavirus.

Tzancă Uraganul este, fără îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști. În urmă cu ceva timpmel a primit o veste îngrozitoare care i-a dat lumea peste cap. El a fost confirmat pozitiv cu coronavirus și nu i-a fost deloc ușor să treacă prin toate acele momente. Artistul le-a dat trista veset fanilor de pe Instagram prin intermediul unei postări. Acestora nu le-a venit să creadă că este pe bune. I-au trnasmis toate gândurile lor bune și au fost alături de el la fiecare pas. Timpul a trecut, iar Tzancă părea că a uitat de acele momente, dar se pare că nu este deloc așa.

Tzancă Uraganul are amintiri îngrozitoare

Infectarea cu COVID-19 nu a fost tocmai un lucru plăcut pentru Tzancă Uraganul. Manelistul a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții lui. Cum era și normal, el a stat o vreme în izolare și nu s-a simțit deloc bine. Despre acele zile a vorbit chiar el recent. În plus, a rămas cu un gust amar și cu niște amintiri dureroase.

El a ajuns să își facă testul mai mult din curiozitate, nu pentru că ar fi crezut că are coronavirus. Marea i-a fost mirarea la vederea rezultatelor. El și-a anunțat fanii că a avut acest vitus temut, aia după ce pericolul trecuse. Cel mai probabil nu a vrut să le povestească deloc, tocmai pentru ca toată lumea să nu vorbească pe marginea acestui subiect. A urmat un tratament timp de 14 zile și totul a fost bine, dar amintirile încă îl bântuie.

Tzancă Uraganu, mărturisiri cutremurătoare. Artistul a vorbit despre infectarea cu COVID-19:  „Am niște amintiri foarte urâte”

„Am niște amintiri foarte urâte”, a spus Tzancă Uraganu la „Antena Stars”.

Recent, Tzancă Uraganul a acordat un interviu în care a vorbit despre acea perioadă și despre cumm a aflat mai exact că are COVID-19. El a făcut mărturisiri de suflet în cadrul emisiunii respective, iar fanii l-au ascultat cu sufletul la gură.

„Pe la nunți mai transpiram și schimbam tricouri și am răcit. Am avut frisoane și mă simțeam amtețit, simțeam că ceva nu e în regulă. Mi-au zis de la spital că am pneumonie, am luat șase zile antibiotic și după mi-a venit în cap să-mi fac un test. Mi-au zis că am ieșit pozitiv. M-am speriat că poate cine știe”, a continuat Tzancă.

 

Like Creața le-a dezvăluit fanilor sexul bebelușului. Vedeta este în culmea fericirii: "Un îngeraș în creștere "

Like Creața le-a dezvăluit fanilor sexul bebelușului. Vedeta este în culmea fericirii: „Un îngeraș în creștere „

Dani Mocanu, mesaj dur pentru dușmani! Artistul are filmări compromițătoare cu artiștii: „Dacă vi le arăt, sare România în aer”

Dani Mocanu, mesaj dur pentru dușmani! Artistul are filmări compromițătoare cu artiștii: „Dacă vi le arăt, sare România în aer”