Tzancă Uraganu, petrecere cu sute de invitați în plină pandemie. Nimeni nu a respectat regulile: ”E în joc viața noastră”

Nimeni nu a ținut cont de reguli la petrecerea dată de Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu, petrecere cu sute de invitați în plină pandemie. Nimeni nu a respectat regulile: ”E în joc viața noastră”

Tzancă Uraganu este un mare iubitor de petreceri. Zilele acestea, el a dat un chef de zile mari la care au luat parte sute de invitați. Niciunul dintre participanții la eveniment nu a respectat regulile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Toți riscă sancțiuni grave din acest motiv.

Artistul a fost confirmat pozitiv cu noul tip de coronavirus, în urmă cu doar câteva luni. Se pare că nu se mai teme de virus, dar nici de oamenii legii. Artistul a făcut un show așa cum doar el știe, la care au participat foarte multe persoane. El s-a bucurat de fiecare moment, doar că nu era indicat să procedeze așa.

Tzancă Uraganu s-a distrat pe cinste

Țara noastră traversează o perioadă extrem de dificilă din toate punctele de vedere. Artiștii de peste tot au avut enorm de suferit din cauza restricțiilor. Concertele le-au fost anulate, iar asta înseamnă că au pierdut sume mari de bani. Mulți au spus că Tzancă Uraganu nu este conștient de pericol și că nu ar fi trebuit să îi treacă prin cap să organizeze un asemenea spectacol.

„Ca la spectacol, toată lumea cu mâinile sus”, a exclamat Tzancă Uraganu în timpul dedicațiilor fără număr.

Tzancă Uraganu, petrecere cu sute de invitați în plină pandemie. Nimeni nu a respectat regulile: ”E în joc viața noastră”

La concertul lui, oamenii prezenți s-au distrat de minune de parcă nu am fi fost în plină pandemie de coronavirus. Ei s-au bucurat să își asculte idolul, după atât de mult timp de pauză. Ei au uitat și că purtarea măștii de protecție este obligatorie și nici măcar artistul nu a fost un bun exemplu pentru ei. Mai mult de atât, el i-a îndemnat să se distreze și să se bucure de piesele sale. Un cunoscut avocat a decis să vorbească despre întreaga situație, dar și despre sancțiunile pe care le riscă toți oamenii de acolo.

„O sancțiune socială ar trebui să merite astfel de oameni, pentru că în definitiv traversăm o perioadă extrem de dificilă. În condițiile astea, dacă noi, societatea, suntem impasibili la tot ceea ce vedem și participăm, în definitiv și noi suntem în egală măsură culpabili și condamnabili pentru toate aceste situații. E în joc viața noastră”, a spus avocatul.