Tzancă Uraganul, implicat într-un accident rutier

Cunoscutul manelist Tzancă Uraganul a fost implicat într-un accident rutier în noaptea de marţi spre miercuri.

Tzancă Uraganul, implicat într-un accident rutier
Tzancă Uraganul, implicat într-un accident rutier

Tzancă Uraganul a fost implicat într-un accident rutier în noaptea de marţi spre miercuri. Se pare că totul a pornit după ce o femeie a pierdut controlul volanului şi a intrat în maşina manelistului. Reacţiile acestuia din urmă nu au fost chiar de apreciat.

Manelistul a început să o filmeze pe femeia speriată în urma impactului, el spunând că îi este milă de ea, dar nu într-un sens bun. Fanii nu au reacţionat prea bine atunci când au văzut filmările, mulţi încercând să îi sugereze să sune mai repede la ambulanţă şi la oamenii legii.

Bolidul de lux al lui Tzancă Uraganul, avariat sub ochii lui

Tzancă Uraganul a avut ghinionul să se aleagă cu maşina avariată în urma accidentului. Evenimentul rutier a avut loc marţi noapte, spre miercuri, atunci când maşina sa a fost lovită de şoferiţa neatentă.

Se pare că femeia a pierdut controlul maşinii dintr-o dată şi a lovit cinci maşini, la rând. Una dintre cele cinci a fost chiar bolidul luxos al lui Tzancă Uraganul. Acesta era la faţa locului şi nervos, a scos telefonul personal şi a filmat maşinile lovite, dar şi pe femeia neatentă.

El a publicat imediat imaginile pe paginile sale de socializare, însă nu toţi au apreciat gestul său. Fanii săi au venit cu reacţii acide, chiar dacă la finalul filmării, Tzancă Uraganul  a întrebat-o pe autoarea accidentului dacă se simte bine.

Tzancă Uraganul, implicat într-un accident rutier
Tzancă Uraganul, implicat într-un accident rutier

Ce a transmis Tzancă Uraganul în filmare

„Uitați ce face neatenția din om. Această femeie a lovit 5 mașini la rând. Inclusiv mașina mea a fost lovită. Dintr-o lovitură a lovit cinci mașini. Ești bine? Bine că ești bine. Dă-le, Doamne iartă-mă de mașini. Poate nu e nici vina ei, fraților. Fata nu știe nimic. Mi-e milă de ea, vă zic sincer. Nici ea n-a vrut să se întâmple asta, dar asta înseamnă neatenția la volan”, a spus Tzancă Uraganul.

Cei care au văzut imaginile l-au certat pe Tzancă Uraganul  şi i-au spus că era corect ca telefonul să fie folosit întâi la sunarea poliţiei şi ambulanţei, apoi pentru filmare. Ei au încercat să-i explice manelistului că femeia care a provocat accidentul ar fi putut să fie în stare de şoc, iar intervenţia rapidă a medicilor era esenţială.