Uluitor. Celentano iese public cu un nou discurs care îţi taie respiraţia

Îndrăgitul personaj „Celentano” a revenit pe micile ecrane cu un discurs care a uimit pe toată lumea.

Uluitor. Celentano iese public cu un nou discurs care îţi taie respiraţia
Uluitor. Celentano iese public cu un nou discurs care îţi taie respiraţia

Cunoscutul Celentano din Las Fierbinţi a apărut pe micile ecrane cu un nou discurs uimitor. Personajul jucat cu mare succes de Adrian Văncică a vorbit despre resemnare, despre adevăratele lucruri negative care se întâmplă în România. Vorbele sale au ajuns rapid la sufletul românilor.

Adrian Văncică a apărut luni seara într-un moment extrem de important. Dacă acum patru ani, Celentano din „Las Fierbinţi” prezentase o poezie uluitoare dedicată României, în spiritul acelei tradiții, acesta uimeşte din nou.

El a pregătit un monolog impresionant în care a vorbit despre ce se întâmplă de fapt în România. Celentano a fost întrebat de un reporter dacă a mai prezentat vreo poezie, însă răspunsul său a venit ca o uimitoare lecţie de scenă.

Uluitor. Celentano iese public cu un nou discurs care îţi taie respiraţia
Uluitor. Celentano iese public cu un nou discurs care îţi taie respiraţia

Ce a povestit actorul „Celentano”

„Nu mai e nimic normal. Te uiți în stânga, în dreapta. Anapoda ai școala. Copiii, îi învață în școală, tango. Termină școala, dă copilul de viață, surpriză! În viață se joacă călușarul. Știți? Nu știm. Păi de ce, mă? Pentru că pe noi, în școală, ne-a învățat tango. Păi hai, măi, să vă învețe ce trebuie. Păi nu putem. Păi de ce? Pentru că așa e sistemul. Așa e sistemul? Sistemul ăsta pe mine mă zăpăcește de cap, că nu înțeleg. Intri în spital și, dacă ai noroc să ieși de acolo, ești mai bolnav decât ai intrat. Te duci în alt spital să te tratezi de ce ai luat din primul, după aia în al treilea din al doilea și tot așa până când ajungi să te tratezi cu pământ la cimitir.”

Cine este Adrian Văncică

Născut în anul 1977, Adrian Văncică este un actor român și unul dintre cei mai reprezentativi oameni ai filmului, ai teatrului, de radio şi televiziune. Acesta a studiat la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti, la Facultatea de Teatru.

El a făcut specializarea actorie la clasa renumitului profesor Mircea Albulescu. Acum, Adrian este un mare membru al Teatrului Nottara din Bucureşti. El îl interpretează cu succes pe Celentano, amicul de beţii al lui Firicel , din „Las Fierbinţi”, îndrăgitul serial marca Pro Tv.

Adrian Văncică a fost nominalizat la Premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar. Acest lucru s-a întâmplat în anul 2009, atunci când acesta interpreta rolul Vali Iordache din filmul Boogie. Actorul a mai fost nominalizat la Gopo şi în anul 2018 pentru rolul de poliţist jucat în „Ultima zi”.

Nu e pentru prima dată când acesta reuşeşte să ajungă la inimile publicului pentru discursurile sale extrem de frumoase, dar şi pentru implicarea şi patriotismul de care dă dovadă în toate activităţile sale artistice din România.