Uluitor! Cine este femeia cu care Simona Halep a ținut neapărat să se fotografieze

Simona Halep a apărut într-o fotografie cu o persoană destul de cunoscută din lumea mondenă. Tenismena și-a dorit mult să apară cu această femeie, dar mai ales să îi și mulțumească pentru ceea ce face.

Uluitor! Cine este femeia cu care a ținut neapărat să se fotografieze
Uluitor! Cine este femeia cu care a ținut neapărat să se fotografieze

Mulți s-au întrebat cine este femeia cu care Halep a apărut într-o fotografie recentă. Ei bine este vorba despre Laura, fosta concurentă din cel de-al doilea sezon al emisiunii de fashion „Bravo, ai stil!”. Laura a avut norocul de a o cunoaște extrem de bine pe campioana mondială și emblema tenisului din România, Simona Halep. Cele două au avut parte de o colaborare de succes, iar Simona a vrut să descopere acest lucru și românilor.

Laura a lucrat cu Simona

Laura a avut norocul de a lucra cu Simona Halep. Deși mulți nu își mai aduc aminte poate de concurenta de la „Bravo, ai stil!”, aceasta a devenit foarte importantă în România prin meseria de hairstylist. Datorită studiilor și practicii, ea a ajuns una dintre cele mai căutate din România pe această profesie.

Laura de la „Bravo, ai stil!” o ajută pe Simona

De când a devenit extrem de apreciată pentru munca sa, Laura a avut colaborări cu persoane foarte cunoscute din România, multe dintre ele fiind vedete în lumea fashion, dar chiar și a sportului.

Una dintre cele mai de succes colaborări ale Laurei a fost cea cu Simona Halep. Se pare că hairstylista i-a schimbat complet look-ul Simonei, iar aceasta din urmă s-a arătat mai mult decât încântată de schimbarea spectaculoasă.

Uluitor! Cine este femeia cu care a ținut neapărat să se fotografieze
Uluitor! Cine este femeia cu care a ținut neapărat să se fotografieze

Simona Halep a fost foarte fericită atunci când a văzut ce look nou i-a dat Laura. Din acest motiv, vedeta tenisului mondial și-a dorit să se fotografieze cu Laura și să pună poza pe Instagram. Pentru fosta concurentă a fost cu siguranță o onoare.

Fotografia a fost foarte apreciată de fani, iar comentariile nu au încetat să apară. Cele mai multe, bineînțeles, numai cu urări frumoase și felicitări.