Vă aduceți aminte de filmele cu celebrul cuplu Stan și Bran, când cei doi făceau tot felul de lucruri ciudate și comice? Un astfel de moment a fost surprins pe străzile Iașului. Numai că omul nostru a dus lucrurile la un cu totul alt nivel. Imaginile surprinse de un alt ieșean, care implică un ponei, au făcut încojurul internetului.

Unde se oprește imaginația românilor

Nu de puține ori am asistat la momente comice sau penibile pe străzile țării. Unii cu o caroserie de mașină cărată cu căruța, alții ducând în spate un câine, și tot așa. Dar cele surprinse în trafic, în capitala Moldovei, a trecut cu totul la alt nivel imaginația și inventivitatea românilor. Momentul a fost surprins în plină zi în traficul de pe străzile orașului Iași de un participant la trafic.

Pe vremea când eram la școală și învățam despre animalele domestice, am învățat câte ceva și despre cai. Calul, în esență, un animal blând, este folosit fie la trasul căruții, fie la munca câmpului. Dar cine și-ar fi putut imagina că un cal, fie el și mai mic ar putea încăpea într-o mașină. Dacă v-ați pus vreodată această problemă, avem noi răspunsul.

Cu calul pe bancheta din spate, prin oraș

Imaginația românului, se pare că este fără margini. Așa se face că un ieșean a decis că trebuie să-și transporte calul cu mașina. Bine, până aici nimic ciudat, am zice, numai că de-aici lucrurile se schimbă. Ieșeanul nostru a decis să-și trnasporte calul pe bancheta din spate a mașinii personale, la înghesuială cu cei doi copii ai acestuia.

Momentul comico-penibil a fost surprins în trafic de un alt ieșean care a și postat ineditul clip pe rețelele de socializare. Poneiul, că despre un ponei este vorba, era legat de tetiera scaunului din față cu o fundă. Blândul animal admira liniștit traficul pe geamul din spate al mașinii. Alături de micul căluț se aflau și cei doi copii ai șoferului. Cei doi nu aveau nicio problemă în a sta înghesuiți lângă liniștitul căluț.

Nu se știe exact unde își ducea ieșeanul nostru poneiul, dar momentul a fost savurat din plin pe rețelele de socializare. La cât de linișit stătea poneiul în mașina ieșeanului, concluzia ar fi că nu este la prima plimbare cu mașina prin Iași. Comentariile comice nu s-au lăsat mult așteptate. Imaginația și inventivitatea ieșeanului au devenit virale pe Facebook.

De obicei poneii sunt cai de agrement, întâlniți în centre de agrement sau chiar la grădina zoologică, da nu la plimbare într-o mașină. Iată că, în cele din urmă, imaginația românilor, cât și inventivitatea acestora, nu are margini.