Un serial Netflix a doborât orice record!

Un serial Netflix a doborât recordurile în lista miniseriilor de succes. Este urmărit de milioane de oameni.

Un serial Netflix a doborât orice record!
Un serial Netflix a doborât orice record!

Netflix reuşeşte să doboare recordurile din nou. Un serial a reuşit să devină cea mai îndrăgită miniserie din ultima perioadă. Este vorba despre serialul „Gambitul Damei/ The Queen’s Gambit”. Producţia de tip miniserie Netflix a fost vizionată, în primele 28 de zile de la apariţia pe micile ecrane, de peste 63 de milioane de conturi.

Potrivit Playtech.ro, modul în care se calculează statisticile pleacă de la raportările anunţate per vizionare. Mai exact, dacă un cont a fost intrat pe un serial sau film minim 120 de secunde, atunci se poate numi vizualizare.

Conform celor de la Netflix, miniseria „The Queen’s Gambit” este prezentă în Top 10 în 92 de ţări. Miniseria ocupă şi locul I în 63 de ţări. Printre statele în care este top amintim Marea Britanie, Argentina, Israel şi Africa de Sud. La nivelul înregii planete, miniseria a fost lansată pe data de 23 octombrie. Din cele 7 episoade fac parte Anya Taylor-Joy, Marielle Heller, Thomas Brodie-Sangster, Moses Ingram, Harry Melling şi Bill Camp.

Povestea „The Queen’s Gambit. Drama este cotată cu nota 8.8 pe IMDB.

Un serial Netflix a doborât orice record!
Un serial Netflix a doborât orice record!

Miniseria Netflix scoate în evidenţă o poveste surprinzătoare. Este vorba despre tânăra Beth, în vârstă de doar nouă anişori. Aceasta a ajuns la orfelinat, la scurt timp după ce mama sa a murit. Atunci, viaţa sa se schimbă. Ea ajunge dependentă de tranchilizante. Ea este urmărită timp de mai mulţi ani de cei din jur, pentru a se analiza cum gândeşte şi cum reacţionează sub diverşi factori de risc.

Acum, primul sezon, intitulat „The Witcher” este cel mai succes serial Netflix. A trecut doar o lună de la lansare şi miniseria a ajuns la 76 milioane de conturi care au vizualizat. Pe locul doi în topuri se află sezonul patru din „La Casa de Papel”, cu 65 de milioane de vizualizări. Pe locul trei în acelaşi top se află serialul de tip documentar „Tiger King” , cu 64 de milioane de conturi care au vizualizat filmul, în doar o lună.