Un sportiv rus s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă! Cazul incredibil a șocat o lume întreagă! ”S-a întâmplat și va continua” / VIDEO

Nunta care a șocat o lume întreagă s-a întâmplat între o păpușă gonflabilă și un bărbat pe nume Yuri Tolochko.

Un sportiv rus s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă! Cazul incredibil a șocat o lume întreagă! ”S-a întâmplat și va continua” / VIDEO

Întâmplarea care a șocat o lume întreagă! Nu, nu este deloc o glumă! Yuri Tolochko este bărbatul care s-a îndrăgostit nebunește de o păușă gonflabilă, a cerut-o în căsătorie și au făcut și o nuntă ca în povești. Nunta trebuia să aibă loc cu câteva luni bune în urmă, însă contextul actual în care ne aflăm a amânat data nunții.

Păpușa gonflabilă se numește Margo și a fost cerută în căsătorie de Yuri Tolochko în luna decembrie a anului trecut, adica acum fix un an. Din nefericire pentru bărbat, marea nuntă a fost anulată din pricina situației de la nivel mondial.

Însă pandemia nu a reprezentat singurul obstacol care a intervenit în relizarea visului sportivului. Bărbatul a fot atacat la un moment dat, în momentul în care se afla la un meeting transgender.

Iată că, în final, planetele s-au aliniat, iar astrele au fost, în sfârșit, de partea lor. În ciuda obstacolelor pe care le-au întâmpinat, cei doi ”îndrăgostiți” și-au urmat visul de a face o nuntă mare, cu mulți invitați și cu multă voie bună.

Bucuros nevoie mare că a reușit, până la urmă, să se căsătorească cu aleasa inimii, Yuri Tolochko nu a păstrat bucuria doar pentru el, ci a împărtășit-o cu lumea întreagă din mediul online.

A postat un filmuleț incredibil de la propria nuntă în care chiar se săruta tandru cu proaspăta sa soție. Clipul cu pricina a fost însoțit și de o descriere extrem de sugestivă, semn că lucrurile sunt exact așa cum își dorește: „S-a întâmplat și va continua”.

Yuri Tolochko, îndrăgostit nebunește de o păpușă gonflabilă

Videoclipul a șocat o lume întreagă. Totul a fost făcut ca la carte. Toate tradițiile și obiceiurile au fost respectate cu sfințenie, ca și cum păpușa gonflabilă ar fi o femeie adevărată. Nu s-a făcut rabat nici de la dansul mirilor, căci cei doi au scos scântei pe ringul de dans.

Sportivul rus se consideră a fi pansexual, adică o persoană care se poate îndrăgosti și de altceva decât un om, ”un personaj, o imagine, un suflet, sau o persoană”.

„Îmi place sexul în sine. Și genul, orientarea sexuală nu sunt deosebit de importante aici.”

„Povestea noastră mă transformă mult mai mult decât sexul în sine. Iubesc și BDSM-ul.
Îmi place să fiu torturat, pot suporta multă durere. Îmi place să domin și eu. Margo este capabilă de ceea ce ceilalți oameni nu sunt.”