Anda Adam, prima reacție după ce Oana Zăvoranu a criticat-o fără încetare pe internet: „Nu sunt Baba Cloanța nici în realitate”
in

Unde va fi înmormântată Draga Olteanu Matei! Actrița va fi alături de soțul său

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață astăzi. Aranjamentele pentru înmormântare au început deja să se facă

Astăzi este o zi de doliu pentru lumea teatrului românesc. Cunoscuta și îndrăgita actriță, Draga Olteanu Matei, s-a stins din viață în cursul zilei de astăzi. Ea era internată în Spitalul “Sf. Spiridon” din Iași, unde a stat timp de cinci zile. Regretata artistă a fost internată din cauza unei hemoragii digestive superioare. Oricât de mult s-au chinuit medicii să îi salveze viața, toate eforturile au fost din păcate în zadar.

Celebra actriță a decedat noaptea trecută în jurul orei 02:11, după ce s-a aflat în comă indusă timp de patru zile. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ea, iar la cei 87 de ani ai săi a pierdut lupta cu viața. Familia, prietenii și admiratorii renumitei actrițe au fost răpuși de durere la aflarea tristelor vești care au zguduit o țară întreagă.

Draga Olteanu Matei va fi înmormântată duminică

Ea a lăsat în urmă o durere imensă, una care pentru mulți este mult prea greu de exprimat în cuvinte. Colegii ei de breaslă, dar și vedete care o iubeau și care au respectat-o i-au adus un ultim omagiu. Victor Rebegiuc, Alexandru Arșinel, Mihai Morar, Mihai Bendeac, dar și Florin Piersic și-au exprimat regretul pe internet.

Anda Adam, prima reacție după ce Oana Zăvoranu a criticat-o fără încetare pe internet: „Nu sunt Baba Cloanța nici în realitate”

Multora încă nu le vine să creadă că o altă actriță a „Generației de Aur” nu mai este printre noi. Draga Olteanu Matei va fi înmormântată duminică, în cavoul familie din cimitirul „Eternitatea”, din Piatra Neamț, alături de soțul său. Ea va fi alături de doctorul Ion Matei, cu care a trăit timp de 44 de ani. Ea l-a iubit pe acesta enorm, iar după ce el a decedat, actrița a fost răpusă de durere.

„Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O sa moară odată cu mine. Vă spun sincer că aș fi preferat să mor și eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ți se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiți. Nu a existat niciun secret al longevității. Există oameni deștepți și oameni tâmpiți. Oamenii deștepți se înțeleg bine între ei până la bătrânețe, își descoperă unul altuia motive de admirație, lucrurile se încheagă în așa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic. Asta e dragostea profundă care începe din tinerețe cu atracția fizică și se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubești pe celălalt cu toată ființa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el… Așa a fost viața noastră”, a povestit actrița după decesul medicului Ion Matei.