Va apărea un nou film „Singur acasă”? Iată ce spune regizorul

Regizorul producţiei „Singur acasă” devenit istorie în întreaga lume vorbeşte despre un posibil remake al celor mai îndrăgite filme de sărbători.

Va apărea un nou film "Singur acasă"? Iată ce spune regizorul
Va apărea un nou film "Singur acasă"? Iată ce spune regizorul

Seria filmelor „Singur acasă” (Home alone) este cunoscută de întreaga lume. Povestea lui Kevin a ajuns să fie urmărită, de 20 de ani, de zeci de milioane de oameni. A devenit o tradiţie ca în preajma sărbătorilor de iarnă, în cinematografe, dar şi în casele a milioane de oameni să ruleze aceste filme. Acum, întrebat dacă ar pregăti un remake al filmului de succes, regizorul nu a stat pe gânduri şi a răspuns.

Home Alone, trecut sau viitor?

Mulţi oameni care au urmărit celebrul film apărut în anul 1990 speră la un remake. În acest context, Chris Columbus, nimeni altul decât regizorul filmului a făcut declaraţii pe marginea acestui subiect. Se pare că regizorul nu este încântat de propunerea unui remake al filmului „Singur acasă”.

Chris Columbus are acum 62 de ani şi nu mai are nergia necesară pentru un remake. Într-un interviu acordat celor de la Insider, Columbus a explicat că nu a fost solicitat de Disney pentru proiect. El crede că este o pierde de timp atunci când vine vorba despre creaţie.Va apărea un nou film "Singur acasă"? Iată ce spune regizorul

Va apărea un nou film „Singur acasă”? Iată ce spune regizorulColumbus nu este cunoscut doar pentru „Singur acasă”. El a mai realizat producţii de succes precum „Mrs. Doubtfire, Nine Months and Only the Lonely”. El este de părere că acum, în prezent, nu se mai poate crea o atmosferă specifică sărbătorilor din 1990, astfel că un nou film nu ar mai aea acelaşi farmec.

Ce declară regizorul

”Sunt de părere că nu trebuie să faci remake la filme care au longevitatea lui Home Alone”, a conchis Columbus.

El a mai spus că ştie că ar putea să fie acuzat că a făcut remake la Home Alone în 1992. Este vorba despre a doua variantă a filmului apărut în anul 1990.

Va apărea un nou film "Singur acasă"? Iată ce spune regizorul
Va apărea un nou film „Singur acasă”? Iată ce spune regizorul

O nouă poveste, doi ani mai târziu, în „Pierdut în New York”. Acum, specialiştii cinefili de la Disney au creat un nou proiect de mare anvergură care se vrea de mare succes. Este vorba despre pregătirea unor remake-uri ale filmelor celebre Saved By The Bell, Gossip Girl sau The Fresh Prince of Bel Air.

Va apărea un nou film "Singur acasă"? Iată ce spune regizorul
Va apărea un nou film „Singur acasă”? Iată ce spune regizorul

Singur Acasă , varianta 1 a apărut în anul 1990. De atunci, în fiecare an, milioane de oameni revăd filmul de sărbători. Filmul este scris și produs de John Hughes și regizat de Chris Columbus. În film interpretează Macaulay Culkin în rolul lui Kevin McCallister, un tânăr expresiv care a reuşit să câştige inimile întregii Planete.

Seria filmelor: Singur acasă (1990), Singur acasă 2 – Pierdut în New York (1992), Singur acasă 3 (1997), Singur acasă 4 (2002) şi Singur acasă 5 (2012).

Iată cele mai bune scene din Home Alone