Valentina Pelinel a ajuns rapid la vârsta în care poate să se uite cu ușurință în trecutul său. Aceasta se declară o femeie fericită și împlinită, deoarece a reușit să își îndeplinească rapid orice vis. De ziua sa, vedeta a publicat un mesaj pentru prietenii săi din lumea virtuală.

Valentina Pelinel se simte recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiește în aceste clipe. Aceasta este extrem de fericită alături de Cristi Borcea. Alături de fostul acționar de la Dinamo, femeia a trăit cei mai frumoși ani. Cei doi au o familie unită și fericită, departe de ochii reflectoarelor.

Ce mesaj a transmis Valentina, cu ocazia zilei sale de naștere

Astăzi a fost ziua vedetei. Aceasta a împlinit 40 de ani. Deși este o vârstă destul de înaintată, soția lui Borcea este extrem de frumoasă și are o siluetă de invidiat. Are trei copii și un bărbat care se dedică tot mai mult familiei. Urmăritorii săi de pe paginile de socializare au rămas uimiți atunci când au citit mesajul trimis de aceasta, cu ocazia zilei de naștere. Pentru prima dată, Valentina s-a arătat în fața publicului ca o femeie sensibilă.

Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. Ce a declarat vedeta, chiar de ziua ei
Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. Ce a declarat vedeta, chiar de ziua ei

„Azi, la 40 de ani, pot spune cu adevarat ca vârsta nu reprezintă decât o cifră. Cum te simți, cum arăți, cum gândești, cum te comporți, toate au legătură cu cine ești, nu cu un număr. La 40 de ani, fericită și recunoscătoare pentru familia, prietenii și oamenii din viața mea. Și pentru voi, în fiecare zi alături de mine. Și voi continua să iubesc și să mă bucur de tot ce are viața mea mai frumos de oferit pentru a putea oferi, la rândul meu, mai departe doar iubire, frumos și bucurie. ”,  a fost mesajul postat de Valentina de ziua ei.

O relație plină de probleme

Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. Ce a declarat vedeta, chiar de ziua ei
Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. Ce a declarat vedeta, chiar de ziua ei

Valentina a vorbit și despre momentele grele prin care a trecut. Blondina și Cristi Borcea au luptat mult pentru a ajunge la familia de astăzi. Problemele au fost prezente în relația lor încă din primele luni de iubire. Mai mult, cei doi au stat și despărțiți o bună perioadă, din cauză că Borcea a fost condamnat la închisoare. Au trecut prin toate obstacolele, iar acum sunt de nedespărțit.

„N-am întâmpinat până acum probleme, noi oricum aveam nevoie de timp împreună după anii aceştia. N-a fost uşor pentru niciunul, dar noi i-am dat putere în perioada aceea grea. Cristi e oricum un om foarte puternic. Şi noi am încercat să fim puternici pentru el şi el pentru noi. El a reuşit să ne facă să fim bine chiar şi în momentele grele. ” , a declarat Valentina Pelinel pentru Ok! Magazine.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au îndrăgostit în vara anului 2007, acum 13 ani. A fost vara în care aceasta s-a căsătorit cu Boureanu. În ziua nunții sale, blondina povestește că a dansat cu Borcea și a început să simtă ceva pentru acesta. De atunci și până în prezent, cei doi au fost numai împreună.