Valentina Pelinel și Cristi Borcea au parte de o dragoste ca în povești. Cei doi au mai fost căsătoriți în trecut, dar asta nu îi împiedică să se bucure de fiecare moment. Și-au găsit liniștea unul în brațele celuilalt și se află pe lista celor mai apreciate cupluri de la noi. Viața lor este descrisă de mulți ca fiind una perfectă.

Valentina i-a dăruit soțului său niște copii superbi, pentru care muncesc zilnic. Cei doi se luptă ca aceștia să nu ducă lipsă de nimic și să fie fericiți. Se ocupă împreună de creșterea și de educația micuților și profită de fiecare monent petrecut împreună. Ei au trei copii: două fetițe gemene și un băiețel.

Valentina Pelinel este o mamă de nota zece

Ultima sarcină a blondinei a ridicat multe semne de întrebare. Ei aveau împreună un băiețel, dar și-au mai dorit încă un copil. Ei bine, au fost extrem de fericiți în momentul în care au văzut că nu vor avea un copil, ci doi.

Nu au avut cuvinte să descrie tot ce au simțit în acele momente. Ea le-a născut pe cele două minuni din viața lor în anul 2019. De atunci, ele le fac zilele mai frumoase părinților lor care le iubesc din tot sufletul.

Valentina Pelinel, declarații despre ultima sarcină. Soția lui Cristi Borcea a spus adevărul despre cum a rămas gravidă

”Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame.”, a spus Valentina Pelinel!

Mereu au existat diferite întrebări legate de modul în care a rămas gravidă soția lui Cristi Borcea. Unii au presupus din prima clipă că ea ar fi apelat la fertilizarea în vitro și se pare că așa și este. Vedeta a recunoscut acest lucru într-un interviu pe care l-a acordat recent punând stop tuturor speculațiilor.

”Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreţie şi de servicii ca-n străinătate.”, a mai spus Valentina Pelinel pentru Ok Magazine.