Valeria Lungu, criticată aspru de fani în mediul online! ”Ai luat-o razna…nu mai ai bani și…”

Valeria Lungu a fost criticată în mediul online pentru că a creat un curs contra unei sume de bani.

Valeria Lungu, criticată aspru de fani în mediul online! ”Ai luat-o razna...nu mai ai bani și...”

Valeria Lungu este una dintre cele mai de succes prezențe în mediul online. Are o mulțime de urmăritori pe Intragram și postează în fiecare zi pentu a-i ține la curent pe aceștia cu tot ce se întâmplă în viața ei. În ultimul timp, se pare că a atras mai multe critici decât laude pe rețelele de socializare. Oare ce a făcut artista încât să fie privită cu ochi răi de către fani?

Valeria Lungu are un conținut de foarte bună calitate pe Instagram, de la poze la clipuri, totul este realizat într-un mod profesionist. Așa că, după cum susține chiar ea, este întrebată în fiecare zi despre cum reușește să-și creeze asemenea poze și prin intermediul căror aplicații.

Aceste întebări care au venit în mod repetat, au făcut-o pe Valeria lungu să ia o decizie în acest sens și să creeze un curs online. Astfel contra unei sume de bani ea își va dezvălui toate trucurile și programele pe care le folosește pentru ca pozele ei să arate impecabil.

Valeria Lungu, criticată aspru de fani în mediul online! ”Ai luat-o razna...nu mai ai bani și...”

Atât le-a fost de ajuns internauților care au criticat-o pentru faptul că cere bani pentru un astfel de curs. În mod cert, Valeria nu a stat cu mâinile în sân și a oferit explicațiile necesare celor care au criticat-o și nu numai.

„Ai luat-o razna…Nu mai ai bani și te-ai gândit să ceri pe poze editate? Nu îți e rușine? ”sau „Am și eu aplicații mai bune decât ale tale, dar nu fac ceea ce faci tu. E foarte urât”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Valeria de la internauții revoltați.

”Mă dore sufletul”

„Eu încerc să vă ajut și să fac un curs util pentru toată lumea…și voi săriți în capul meu. Mă doare sufletul când mă chinui și unii sunt atât de răi că de ce nu e tot gratis! Pentru că eu la rândul meu muncesc să îți dau toate aceste informații în 40 de min. Nu te pun să cauți sau să cerșești preseturi sau aplicațiile.”, a fost răspunsul Valeriei Lungu.