Venus intră în Scorpion. Ce se întâmplă cu toate zodiile pe data de 21 noiembrie

Un eveniment astral de mare importanţă va avea loc în curând. Planeta Venus intră în Scorpion, dând şansa unor noi schimbări în viaţa nativilor.

Venus intră în Scorpion. Ce se întâmplă cu toate zodiile pe data de 21 noiembrie
Venus intră în Scorpion. Ce se întâmplă cu toate zodiile pe data de 21 noiembrie

Pe data de 21 noiembrie, astrele se aliniază în aşa fel încât Venus va juca un rol important. Planeta va intra în Scorpion în fix o săptămână, sâmbătă. Evenimentul astral vine cu numeroase schimbări în viaţa celor 12 nativi ai zodiacului.

Frumoasa planetă Venus este considerată de astrologi planeta iubirii. Venus reprezintă dragostea, erotismul, compasiunea şi înţelegerea deplină. În data de 21 noiembrie, sâmbăta viitoare, Venus aduce noi schimbări în viaţa unor zodii. Apele se liniştesc, iar momentele bune vor domina.

Ce se întâmplă cu zodiile de Aer

Zodii de Aer sunt Gemenii, Vărsătorii şi Balanţele. Aceşti nativi, odată cu intrarea lui Venus în Scorpion, vor avea ocazia să îşi axeze mai mult energia pe rezolvarea problemelor din viaţa de cuplu şi pe planurile de viitor. Ei vor face un pas mare în această perioadă.

Nativii din Gemeni sunt extrem de paşnici, ceea ce de obicei nu se regăseşte la ei. Ei vor înţelege că acum este momentul să fie mai maleabili şi prietenoşi. Pentru Balanţe şi Vărsători, următoarea perioadă este despre activitatea de cuplu, mai ales cea legată de comunicare şi de planuri bune de viitor.

Ce se întâmplă cu zodiile de Apă

Nativii născuţi sub semnul Apei sunt Racii, Scorpionii şi Peştii. Pentru ei, intrarea lui Venus în Scorpion pe 21 noiembrie aduce o perioadă destul de ciudată. Cele mai multe stări sunt cele de confuzie. Ei vor deveni extrem de vulnerabili şi sensibili la orice li se spune. Este nevoie să îi sprijiniţi mai mult, să le daţi sentimentul de sprijin şi protecţie. Dacă sunteţi chiar voi acele zodii, trebuie să nu vă lăsaţi conduşi de aceste trăiri.

Scorpionii vor simţi nevoia să îşi recunoască greşelile, dorind să se împace cu oameni dragi, cu care au fost certaţi.

Venus intră în Scorpion. Ce se întâmplă cu toate zodiile pe data de 21 noiembrie
Venus intră în Scorpion. Ce se întâmplă cu toate zodiile pe data de 21 noiembrie

Ce se întâmplă cu zodiile de Pământ

Nativii născuţi sub semnul Pământului sunt cei din Taur, Fecioară şi Capricorn. Ei vor avea parte de mai multă stabilitate în momentul în care Venus intră în Scorpion. Taurii vor vrea să fie mult mai responsabili şi vor face mai multe planuri legate de locul de muncă, iar Fecioarele şi Capricornii vor prinde o putere astrală nebănuită, care îi va ajuta să accepte orice schimbare apărută în viaţa lor.

Destinul zodiilor de Foc, din data de 21 noiembrie

Zodii de Foc sunt Săgetătorul, Berbecul şi Leul. Toţi aceşti nativi sunt extrem de puternici, iar intrarea lui Venus în Scorpion îi va face şi mai puternici. Ei vor avea tăria de a încheia proiecte la locul de muncă, de a discuta ce nu le convine cu şefii, dar şi acasă şi de a fi gata la orice schimbare bruscă din viaţa lor. Pentru ei este o perioadă agitată, deoarece simt tentaţie la orice colţ, atât când vine vorba de iubire, cât şi de profesie. Tot ce au de făcut aceşti nativi este să ia decizii corecte şi să nu agite spiritele în jurul lor, mai ales când nu este cazul. Cât despre tentaţii, luaţi decizii cu mintea, iar apoi cu inima.