Veronica și Viorel Stegaru se mută în Buzău! Cum au reacționat cei doi: ”Îmi dau lacrimile”

Bucurie mare pentru soții Stegaru!

Veronica și Viorel Stegaru se mută în Buzău! Cum au reacționat cei doi: ”Îmi dau lacrimile”

Veronica și Viorel Stegaru sunt în culmea fericirii. Cei doi au renunțat pentru o vreme la București, dar s-au întors. Nu au putut sta prea multă vreme în satul natal, Blăgești și s-au reîntors deși nimeni nu spera să îi mai vadă pe micile ecrane. Cei de la Acces Direct i-au primit cu brațele deschise. Absența lor însă nu a avut loc fără incidente majore, pentru că Vulpița este din nou însărcinată.

Susținătorii celor doi au rămas muți de uimire când au auzit asta. Se pare că ei își doreau din tot sufletul un al doilea copil. În plus, au de gând să o ia și pe cea mică de la mama bărbatului și să îi crească împreună. Erau extrem de supărați, că nu aveau o locuință sau un loc de muncă, deși ar fi dispuși să facă orice.

Vulpița: ”Îmi dau lacrimile”

Seara trecută, a fost una extrem de importantă pentru ei. Un telespectator cu suflet mare a decis să le facă o surpriză și un bine în același timp. El le-a oferit Veronicăi și lui Viorel Stegaru o casă, în Buzău. Cei doi au acceptat să se mute acolo, deși aveau de gând să se stabilească în București. Au avut foarte mari emoții, iar Vulpița a izbucnit în lacrimi.

”Este o persoană din județul Buzău, care are o casă în care nu mai locuiește și pe care vrea să vi-o pună vouă la dispoziție, dacă vreți să locuiți acolo. E foarte important să aveți o căsuță. Ținem legătura, să ne spuneți cum e la noua casă, dacă acceptați”, a spus Mirela Vaida la Antena 1.

Veronica și Viorel Stegaru se mută în Buzău! Cum au reacționat cei doi: ”Îmi dau lacrimile”

Chiar dacă oamenii au fost mereu împotriva relației lor, ei au continuat să se iubească. Deși ea i-a greșit soțului său de mai multe ori, el a iertat-o și par extrem de fericiți împreună. În curând, Veronica va aduce pe lume cel de-al doilea copil, iar viața lor va fi completă. Gurile rele susțin că nu este copilui lui Viorel, dar ei nu bagă în seamă toate aceste vorbe grele.

”Da, vrem! Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet”, a spus Veronica Stegaru în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.