Potrivit Spynews.ro, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își fac planuri de muncă și, conform apropiaților lor, cei doi au o relație serioasă, dorind să meargă pe același drum în viață. Gabi Bădălău i-ar fi spus unui apropiat că a plecat în vacanță cu viitoarea lui soție.

Potrivit sursei citate, Bianca și Gabi și-ar fi găsit și nașii care să îi cunune. Când va fi nunta, însă, nu se știe încă.

Cei doi au fost surprinși îmbrățișati pe aeroportul din Mali. Din imaginile publicate de CANCAN.RO, se poate observa că fostul soț al Claudiei Pătrășcanu și sexoasa blondină au relație foarte apropiată în prezent. Deși în urmă cu o săptămână, ei declarau public că nu formează un cuplu.

“Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”, a spus Gabi Bădălău pentru Spynews.ro.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, vacanță exotică împreună

Proaspăt întorşi dintr-o vacanţă de vis în Maldive, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au planuri mari de nuntă. Se pare că cei doi sunt îndrăgostiţi până peste cap şi au decis să facă pasul cel mare. Desigur, până când afaceristul nu va divorţa de Claudia Pătrăşcanu, acest lucru nu va fi posibil.

Veste-bombă! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău plănuiesc nunta. Apropiații i-au dat de gol

“Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce şcoli vor urma. Pentru că din salariul tău de 2000 RON pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai.

Raiul tău înseamnă această viață, Gabi Bădălău. Nu acești copii pentru care astăzi ai refuzat să te prezinți la Protecția Copilului pentru consilierea parentală. Tot pentru binele copiilor noștri?”, a scris Claudia Pătrășcanu, zilele trecute, pe pagina sa de Facebook.