Veste dramatică în showbiz! Vedetă TV de la noi, accident grav de mașină. ”Puteam să fiu moartă”

O veste dramatică zguduie lumea showbizului românesc! Cântăreața BiBi a fost implicată într-un grav accident de circulație, la doar câteva zile după ce a obținut permisul de conducere și și-a cumpărat prima mașină! Vedeta a povestit că a avut mare noroc și că i-a trecut moartea prin fața ochilor!

Veste dramatică în showbiz! Vedetă TV de la noi, accident grav de mașină. ”Puteam să fiu moartă”

Au trecut doar câteva zile de când cântăreața BiBi a obținut permisul de conducere și și-a cumpărat prima mașină, însă în urmă cu puțin timp a fost implicată într-un grav accident de circulație.

Vedeta a anunțat pe paginile sale de socializare, dar și într-un vlog de pe canalul său de YouTube că a fost la un pas de tragedie, după ce o mașină condusă de un bărbat fără permis auto s-a izbit în plin în ea, neputând să evite impactul!

”Dacă nu eram în mașină și dacă nu aveam o mașină atât de bună în momentul ăsta putem să nu mai exist, puteam să fiu moartă. Mi-e foarte greu să povestesc! Eu am văzut că din stânga că venea o mașină, am avut conduita preventivă, nu aveam ce să fac, nu se pune problema că eram începătoare, era gheață pe jos…cel care a intrat în mine nu avea permis, iar acest lucru m-a șocat că vreau să menționez că nu era un puștan la volan, era om în toată firea.”, a spus cântăreața pe YouTube!

Cântăreața, în stare de șoc după cele întâmplate!

BiBi le-a spus fanilor săi că a trecut prin momente foarte grele și a avut un șoc imediat după cele întâmplate. Mașina sa cea nouă a fost izbită chiar în partea șoferului și e destul de avariată, iar partea frontală a mașinii bărbatului fără permis e de asemenea avariată foarte serios!

Din fericire, artista nu a pățit nimic în urma accidentului, dar a tras o sperietură mare, mai ales că impactul a fost foarte serios, însă norocul său a fost mașina puternică, dar și faptul că nu a decis să cobore chiar în acel moment din bolid! Atât ea, cât și șoferul celeilalte mașini sunt în afara oricărui pericol, iar pagubele sunt doar materiale!

”Sunt bine din punct de vedere medical”, a spus BiBi pe YouTube!