Vica Blochina și Victor Pițurcă, ceartă de zile mari: „Eu nu sunt în niciun fel de relație cu Piți”

S-au încins spiritele între Vica Blochina și Victor Pițurcă.

Vica Blochina și Victor Pițurcă, ceartă de zile mari: "Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți"

Vica Blochina și Victor Pițurcă nu se mai înțeleg deloc. Cele două vedete sunt la cuțite de o bună perioadă de timp, iar acum totul a ieșit la iveală. Cei doi s-au certat foarte rău și se pare că un întreg scandal este pe cale să înceapă. Fostul antrenor a luat o decizie radicală, motiv pentru care multă lume a fost surprinsă.

Vica a fost amanta lui Pițurcă, dar toată lumea știe asta deja. Cei doi s-au iubit mai bine de 16 ani, chiar dacă el era căsătorit cu o altă femeie. Din povestea lor de iubire interzisă a luat naștere un copil, pe care ambii lui părinți îl iubesc mai mult decât orice pe lume. Când oamenii se așteptau mai puțin, lucrurile au luat o întorsătură ciudată.

Cum se înțeleg acum Vica Blochina și Victor Pițurcă

Se pare că soția lui Victor Pițurcă s-a atașat foarte tare de micuțul celor doi. Băiețelul celor doi locuiește mai mult în casa tatălui său și se pare că îi place mult mai mult acolo. Mai mult decât atât, soția lui Piți încearcă să dea dovadă că este o mamă de nota zece și îi oferă acestuia tot ceea ce are nevoie. Se comportă cu el așa cum ar trebui să se comporte orice mamă cu băiețelul ei, chiar dacă nu este copilul său.

Vica Blochina și Victor Pițurcă, ceartă de zile mari: "Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți"

Mama lui, Vica Blochina, nu pare deloc deranjată de situație. Ea se bucură că în felul acesta are mult mai mult timp pentru ea, timp în care cel mic se bucură de momente prețioase alături de Piți și soția lui.

„Eu nu sunt în niciun fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau”, mărturisea Vica Blochina.