Victor Micula a ajuns în presa internațională după ce și-a spălat cauciucurile mașinii cu șampanie! Gestul său i-a scandalizat pe mulți!

Românii sunt luați din nou în colimator după ce tânărul afacerist a aruncat în mediul online bomba. Presa franceză a taxat dur gestul acestuia.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că celebrul tânăr afacerist este un adevărat rebel atunci când vine vorba de extravaganțe. Fiul unuia dintre cei mai bogați și influenți români a făcut în ultimii ani numeroase grozăvii cu care a atras atenția tururor. De data aceasta, gestul său i-a pus în prim plan pe toți românii, mai ales în ochii străinilor, totul după ce presa internațională a scris despre ceea ce a făcut Victor Micula.

Două șampanii scumpe pe post de apă pentru spălat cauciucuri

Dacă nimeni nu și-a închipuit vreodată că există așa ceva, ei bine, tânărul român afacerist a arătat tuturor aroganța supremă. Victoraș Micula a desfăcut una dintre cele mai scumpe șampanii din lume pentru a-și spăla roțile Lamborghini-ului.

Cum o singură sticlă nu i-a fost suficientă să se convinvgă, afaceristul a deschis-o și pe a doua. Gestul lui a scandalizat multă lume și a creat de asemenea vâlvă în mediul online, acolo unde afaceristul a postat imaginile. Chiar dacă imediat după avalanșa de reacții Victor Micula a șters filmulețul respectiv de pe Tik Tok, acesta a rămas pe contul lui personal de Instagram.

A fost însă posibil de vizualizat suficient de mult, încât să fie preluat de presa internațională și disputat la greu. Jurnaliștii străini au arătat cu degetul înspre gestul românului bogat susținând că în aceste vremuri tulburi, în care mulți oameni se confruntă cu lipsuri pe toate planurile, aroganța acestuia nu e tocmai ce mai inspirat gest.

În timp ce milioane de oameni din întreaga lume suferă de foame, unii îşi expun bogăţia făcând lucruri foarte șocante. Este cazul acestui om, Victor Micula, fiul unui om de afaceri român al cărui imperiu se ridică la aproape 210 milioane de dolari, transmite publicația Oh My Mag.

Cercetat penal după ce a furat date secrete

Victoraș Micula este certat cu legea în acest moment. Afaceristului i-a fost deschis un dosar penal după ce acesta s-a lăudat prietenilor cu o ispravă ilegală pe care ar fi pus-o la cale chiar cu sprijinul oamenilor legii. Mai exact, ajutat de câțiva polițiști afaceristul ar fi accesat baza de date a insituției pentru a afla informații despre familia Vlăduței Lupău și a lui Codin Maticiuc. De altfel, milionarul ar fi participat alături de aceiași polițiști, deghizat, la o descindere ce intra în atribuțiile poliției.

Acestea nu sunt însă singurele aroganțe pe care Victoraș le-a bifat de-a lungul vieții. Toată lumea își amintește momentul în care tânărul a mers să își susțină examenul de Bacalaureat cu elicopterul. Ulterior, după ce nu a promovat examenul maturității acesta a afirmat public si nonșalant că nu are nevoie de Bacalaureat pentru a avea succes.