Victor Slav, primele declarații despre iubita pe care a ținut-o ascunsă. Cum se înțelege femeia cu fiica lui: ”Iubesc și sunt iubit”

Victor Slav vorbește cu mare drag despre iubita lui.

Theo Rose, declarații cutremurătoare despre momente dificile din viața sa! Cântăreața a apelat la terapie...

Victor Slav și-a găsit, în sfârșit, liniștea. Fostul prezentator trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ela. Cei doi se înțeleg de minune și sunt împreună de un și patru luni. În tot acest timp, el a preferat să își țină relația ascunsă. Din păcate pentru el, s-a aflat de noua lui iubită și nu a mai putut face nimic în acest sens.

Victor Slav a vorbit despre partenera sa de viață

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost mereu extrem de rezervat în momentul în care a venit vorba despre viața personală. A vorbit rar și foarte puțin despre femeia care i-a furat inima și pe care o iubește din tot sufletul lui. Cei doi îndrăgostiți au preferat să se iubească și în spatele camerelor de filmat.

Chiar dacă nu face prea des asta, el a acordat un interviu savuros. În cadrul acestuia, Victor Slav a dat o serie de detalii prețioase despre partenera sa de viață. Asta nu este tot! El a povestit și cum se înțelege aceasta cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu, Sofia Natalia. Cea mică se află în clipa de față alături de el, pentru că mama ei este plecată în Istanbul.

Este extrem de fericit că are ocazia de a petrece tot mai mult timp alături de cea mică. Profită de fiecare moment alături de micuță și fac tot felul de activități împreună. În plus, Victor a demonstrat din nou că este un tată de nota zece. El a încercat să îi explice fiicei sale că el și mama lui sunt divorțați, dar se pare că aceasta este prea mică ca să înțeleagă acest lucru.

Victor Slav, primele declarații despre iubita pe care a ținut-o ascunsă. Cum se înțelege femeia cu fiica lui: ”Iubesc și sunt iubit”

“Sofia gestionează bine situația, deocamdată, nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc și sunt iubit”, a povestit Victor Slav.