Victor Slav, un tată responsabil. Cum i-a explicat vedeta fiicei sale că a divorțat de mama ei: ”Gestionează bine situația”

Victor Slav ține foarte mult la fiica lui. Acesta a reușit să înfrunte un subiect delicat.

Victor Slav, un tată responsabil. Cum i-a explicat vedeta fiicei sale că a divorțat de mama ei: ”Gestionează bine situația”

Victor Slav este un tată de nota zece și are grijă de fiica lui într-un mod admirabil. Acum ceva timp, el și Bianca Drăgușanu au divorțat. Vestea despărțirii lor a șocat întreaga lume mondenă. Cu toate acestea din povestea lor de dragoste a luat naștere o fiică superbă.

El a încercat să îi explice micuței faptul că ”mami și tati” sunt divorțați. De asemenea, el a mai vorbit și despre actuala sa parteneră de viață. Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi.

Cei doi au avut parte de o dragoste cu năbădăi. Cele două vedete nu s-au mai înțeles deloc, iar în anul 2014 au luat decizia de a o lua pe drumuri diferite.

Victor Slav este un tată model

Din dragostea lor a apărut Sofia, cea care acum se află în grija fostului prezentator TV. Este extrem de fericit că poate petrece mai mult timp cu copilul său. De trei zile, Sofia stă la el și are grijă ca ea să nu se plictisească deloc în prezența lui. Cei doi fac cursuri de dans, se joacă împreună, învață la engleză și se bucură de fiecare moment.

”Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a mai spus el.

Victor Slav, un tată responsabil. Cum i-a explicat vedeta fiicei sale că a divorțat de mama ei: ”Gestionează bine situația”

Ea este pentru Victor Slav una dintre cele mai importante ființe din viața lui. O pune mereu pe primul loc pe Sofia, indiferent de situație. El a încercat să îi explice fetiței faptul că el și mama ei sunt divorțați, iar ea a înțeles destul de bine situația.

”Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă.”, a declarat Victor în cadrul unei emisiuni TV.