Victoria Răileanu din Vlad, motivul real al divorțului. Ce a povestit despre fostul ei soț: „Amândoi am făcut greșelile noastre”

De ce a divorțat, de fapt, Victoria Răileanu!

Victoria Răileanu din Vlad, motivul real al divporțului. Ce a povestit despre fostul ei soț: "Amândoi am făcut greșelile noastre"

Victoria Răileanu din serialul „Vlad” a divorțat de tatăl copilului ei. Ea părea că și-a găsit liniștea în brațele lui, fiind deja la a doua căsnicie. Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum spera și a fost nevoită să ia o decizie dureroasă. Actrița a pus capăt relației sale, fără să explice la început care sunt motivele.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, din rodul căreia a luat naștere fiul lor, Carol. Ea nu a putut să rămână alături de bărbatul care i-a furat inima nici măcar de dragul celui mic. La ceva timp după ce s-a separat de Conrad Mericoffer, ea spus lumii întregi de ce s-a ajuns acolo. Fanii vedetei au fost șocați, mai ales că aveau impresia că viața pe care o ducea artista era una perfectă.

Zilele trecute, actrița din „Vlad” a fost invitată în cadrul unei emisiuni, unde a vorbit despre situația care s-a creat între ea și fostul său partener de viață. Una dintre cauzele divorțului a fost neîncrederea de care au dat dovadă ambii parteneri.

Victoria Răileanu: „Amândoi am făcut greșelile noastre”

Cei doi nu erau deloc sinceri unul cu celălalt. Erau multe lucruri din trecut despre care nu au discutat niciodată, așa cum se procedează într-un cuplu. Toate acestea s-au acumulat și au ajuns să se creeze tensiuni, care nu au fost deloc benefice pentru relația lor. Acestea au dus până la urmă la ruptura definitivă a căsniciei lor.

Victoria Răileanu din Vlad, motivul real al divporțului. Ce a povestit despre fostul ei soț: "Amândoi am făcut greșelile noastre"

Cea care a luat decizia ca drumurile lor să se despartă a fost chiar ea. Nu a fost deloc ușor nici pentru ea, nici pentru fostul ei soț, dar lucrurile nu s-au mai putut rezolva în niciun fel. Într-un interviu pe care Victoria Răileanu l-a acordat recent, a vorbit despre divorț și a acordat toate detaliile pe care fanii voiau să le audă.

„Între noi erau niște lucruri nevorbite pe care noi nu știam cum să le punem pe masă. N-am reușit niciodată să avem încredere totală unul în celălalt. N-am reușit să trecem peste anumite momente din timpul relației. 

Eu am luat decizia. Mi-am propus cumva să mă vindec. Habar nu aveam cine sunt. Eu nu vreau, și am tot spus, nu vreau să spun că el a fost mai mult de vină decât mine. Amândoi am făcut greșelile noastre. Amândoi am făcut bine, am avut momente bune.

Anul trecut ajunsesem într-un punct în care nu mai aveam resurse. Am considerat că am făcut tot ce am putut posibil ca să fac relația să funcționeze. Asta i-am spus și lui atunci. (…) A acceptat [decizia], dar cu greu, ceea ce este absolut normal.”, a spus ea.