Faimosul ,,Hâtz” împreună cu iubita sa Claudia, poreclită ,,Babs” pe site-urile de socializare, sunt mari iubitori de animale de companie. În ciuda faptului că încă nu au copii, aceștia au 2 pisici și un câine botezat ,,Cheluțu”. Patrupedul este răsfățatul familiei și i se fac toate poftele.

Dorian Popa, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți români, a pregătit o surpriză pentru miile de admiratori ai săi. În urmă cu câteva luni, acesta a scos o super piesă care a strâns 17 milioane de vizionări pe Youtube și multe aprecieri. ,,Înoată cheluțu” a fost cel mai fredonat hit al verii. De atunci, fanii săi au așteptat cu sufletul la gura următoarea apariție a câinelui.

VIDEO Dorian Popa a lansat nebunia momentului! Colindul lui Cheluțu a rupt topurile

Cadou de Crăciun pentru toți admiratorii!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Dorian le-a oferit un cadou de Crăciun tuturor oamenilor care îl iubesc. ,,Cheluțu cu brăduțul” este colindul momentului. Melodia a ajuns pe locul 21 în trending în mai puțin de 12 ore de la lansare.

Daniel Cristea a regizat videoclipul și a creat o atmosferă magică, ca de poveste. Îmbrăcat în haine de Crăciun, Cheluțu joacă rolul spiridușului care îl ajută pe Moș Crăciun (Dorian) să împodobească bradul cu ,,coțopelul”. Animalul de companie iubește să se afle în lumina reflectoarelor și se descurcă de minune.

Filmările au fost împărțite în două locații. Când a dat prima ninsoare în București, artistul și-a scos buldog-ul francez afară pentru a se bucura în zăpadă. Weekend-ul trecut, cântărețul împreună cu iubitul său patruped au plecat într-o mini vacanță în Brașov pentru a finaliza filmările videoclipului și totodată pentru a se relaxa.

VIDEO Dorian Popa a lansat nebunia momentului! Colindul lui Cheluțu a rupt topurile

Pe conturile sale de socializare, admiratori de toate vârstele și-au arătat simpatia pentru acest proiect care le-a intrat instant la inimă. Această melodie se dovedește a fi un adevărat succes!

,,Eu am ascultat-o de 5 ori, deoarece este foarte tare clipul și melodia. Respect și mult succes să fie acolo unde trebuie, adică pe locul 1!”, ,,E super! Se vede că ați muncit la ea. Mult noroc în continuare! Hatz!”, sunt doar câteva din comentariile pe care Dorian Popa le primește.