VIDEO. Simona Halep este huiduită și ovaționată în același timp, la Adelaide. Ce a stârnit furia publicului

După cele 14 zile petrecute în carantină în Australia, în orașul Adelaide, Simona Halep, locul 2 WTA, a disputat primul meci din 2021.

VIDEO. Simona Halep este huiduită și ovaționată în același timp, la Adelaide. Ce a stârnit furia publicului

Constănțeanca s-a duelat într-o partidă demonstrativă cu australianca Ashleigh Barty, numărul 1 mondial, de care a dispus cu scorul de 3-6, 6-1, 10-8.

La finalul jocului, românca a acordat un interviu pe terenul de joc și făcut o declarație care i-a împărțit pe fanii prezenți în arenă în două tabere.

Simona Halep, fan al echipei de fotbal australian Port Adelaide

Simona Halep a spus că se simte ca acasă în Adelaide și a mărturisit că susține și una dintre echipele de fotbal australian locale, Port Adelaide. Pentru această afirmație, românca a fost huiduită și ovaționată în același timp.

„Orașul e frumos, oamenii sunt drăguți, mi-a fost dor de voi. A fost o plăcere să joc în fața voastră, m-am simțit ca și cum ar fi fost prima dată când joc un meci. Da, mă simt de-ale locului, Darren e de aici, el mi-a dat acest vibe al locului. De asemenea, țin și cu echipa de fotbal (n.r. fotbal australian). Oare s-o spun? Sunt încrezătoare, Port Adelaide. Am încredere în ce-mi spune Darren, așa că știu că Port Adelaide e o echipă bună”, a transmis Simona Halep.