VIDEO. Theo Rose, declaraţie de iubire pentru Dani Oţil: "Te iubesc"
VIDEO. Theo Rose, declaraţie de iubire pentru Dani Oţil: "Te iubesc"
in

VIDEO. Theo Rose, declaraţie de iubire pentru Dani Oţil: „Te iubesc”

Theo Rose a avut curaj şi i-a spus, public, lui Dani Oţil, tot ceea ce simte pentru el. Nimeni nu se aştepta la asta.

Theo Rose a lansat o nouă piesă alături de Andrei Bănuţă. Piesa este lansată de doar o săptămână şi deja are 748.000 de vizualizări, un record enorm faţă de alţi artişti consacraţi din România. Datorită acestui succes, Theo a fost invitată la mai multe emisiuni. Printre acestea s-a aflat şi show-ul „Neatza cu Răzvan şi Dani”. La finalul emisiunii, Theo i-a făcut o declaraţie uluitoare lui Dani Oţil.

Theo a fost emoţionată atunci când a vorbit despre emisiune. În cadrul acesteia ea a vrut să îi mulţumească lui Dani pentru că, la un moment dat, a fost printre puţinii care au sprijinit-o şi care au crezut cu adevărat în ea.

Ce i-a transmis Theo Rose lui Dani Oţil

„Fiindcă mi s-a părut important să vă zic vouă lucrurile astea şi nu lui, dar uite, îi dau tag acum şi îi spun: Dani, să ştii mă că te iubesc! Şi îţi mulţumesc că ai crezut tu în mine aşa atunci”

 

VIDEO. Theo Rose, declaraţie de iubire pentru Dani Oţil: "Te iubesc"
VIDEO. Theo Rose, declaraţie de iubire pentru Dani Oţil: „Te iubesc”

Theo Rose trece prin cel mai spectaculos moment al vieţii

Theo are succes cu toate piesele scoase pe piaţă în ultima perioadă. După ce hit-ul „Poartă-mă în suflet vara” cu Jean de la Craiova a fost top tot sezonul şi a strâns zece milioane de vizualizări, acum frumoasa cântăreaţă a rupt topurile cu o melodie scoasă doar de o săptămână.

Este vorba despre hit-ul cu Andrei Bănuţă de la Vocea României, „De atâtea ori”. Piesa a apărut de o săptămână şi deja este în top 18 pe YouTube. Pe lângă ascensiunea în cariera muzicală, Theo are o viaţă fericită, un iubit care o sprijină tot timpul şi o familie liniştită. Ea este concurentă în cel de-al şaselea sezon la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Este una dintre cele mai apreciate concurente, dar mai ales îndrăgite.

Theo este singura care nu se ceartă şi care nu caută scandaluri, dar care mereu prezintă stil şi educaţie. Surse Cancan spun că emisiunea deja a desemnat-o câştigătoare pe Theo Rose, deşi marea finală era programată live pentru luna decembrie.

Video integral – sursă Instagram Theo Rose