VIDEO. Urmărit național, ARESTAT în timp ce făcea LIVE pe Facebook

Un bărbat era urmărit național pentru executarea unei pedepse cu închisoarea și a fost săltat de mascați în timp ce petrecea împreună cu mai mulți prieteni și făceau live pe Facebook.

VIDEO. Urmărit național, ARESTAT în timp ce făcea LIVE pe Facebook

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Teleorman a fost prins și arestat de către mascați, în timp ce făcea live pe Facebook. „Alyn Spanyolu Legenda Vie” se afla într-o casă din localitatea Merişani din Argeş, alături de mai mulți prieteni, unde au încins de o petrecere.

Bărbatul a vrut să le arate prietenilor săi de pe rețelele de socializate cât de bine se distrează, moment în care a încpeut să facă un live. El s-a dezbrăcat în fața camerei și dansa alături de amicii săi.
Live-ul de pe Facebook nu a fost urmărit doar de prietenii virtuali ai tânărului, ci și de agenții de poliție. Așadar, oamenii legii au luat măsuri imediat, iar petrecerea bărbatului a fost spartă de mascați.

Tot momentul a fost surprins în live-ul de pe Facebook al tânărului, care era urmărit general. „Culcat! Jos! Pe burtă!”, sunt cuvintele pe care oamenii legii i le-au adresa lui „Alyn Spanyolu Legenda Vie”, în timp ce era arestat.

Tânărul a fost condamnat la un an de închisoare

Tânărul în vârstă de 24 de ani a fost condamnat la un an de închisoare pentru furt. De asemenea, oamenii legii nu au uitat și de petrecerea pe care ei au dat-o în locuința din Merișani, județul Argeș. Polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, în contextul în care petrecerile în perioada pandemiei de coronavirus sunt interzise.