Vincenzo Castellano, a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum fostul soț al Antoniei / FOTO

Mersul prin tribunale nu i-a priit deloc lui Vincenzo Castellano.

Vincenzo Castellano, a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum fostul soț al Antoniei / FOTO

Vincenzo Castellano și Antonia au reușit să divorțeze în sfârșit. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, iar în 2013 au decis să pună capăt relației lor. Au avut parte de doi ani frumoși în care au fost extrem de fericiți unul alături de celălalt. La un moment dat, ceva nu a mai funcționat și au decis că ar fi cel mai bine să o ia pe drumuri diferite.

Vincenzo Castellano s-a transformat total

Din dragostea lor a luat naștere fiica lor, Maya. După ce părinții ei au divorțat, micuța a rămas să locuiască alături de tatăl ei în Italia. Bărbatul nu a obținut custodia exclusivă a fiicei lor, așa cum și-ar fi dorit.

Nici Antonia nu are drepturi depline asupra ei, ci ei au custodie comună. Maya va sta la ambii părinți, iar programul va fi stabilit în funcție de programul ei școlar, de pandemia de coronavirus, dar și de alte aspecte.

”Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în functie de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate.”, a spus avocatul artistei.

Vincenzo Castellano, a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum fostul soț al Antoniei / FOTO

Au trecut nici mai mult, nici mai puțin de șapte ani de când ei s-au plimbat prin tribunale. Coșmarul a luat sfârșit pentru aceștia, iar acum sunt liberi și își pot vedea liniștiți de viața lor. Antonia, cel mai probabil, se gândește deja la nunta cu Alex Velea pe care ar fi trebuit să o facă de multă vreme.

După toate lucrurile prin care a trecut, fostul soț al Antoniei nu mai arată deloc așa cum îl știau fanii. Vincenzo Castellano a fost afectat de trecerea timpului și nu mai este atât de atrăgător ca la început, cel puțin aceasta este părerea admiratorilor săi. După divorțul de Antonia, dar și după toate relațiile eșuate, el a transmis un mesaj pe social media.

„Fii singur că e mai bine”, a spus el.