Viorica de la Clejani, criticată din cauza colaborării cu Macanache. Cum a reacționat artista: ”Păi dacă v-ați tâmpit...”
in

Viorica de la Clejani, criticată din cauza colaborării cu Macanache. Cum a reacționat artista: ”Păi dacă v-ați tâmpit…”

Fanii au criticat-o dur pe Viorica de la Clejani pentru noua sa piesă.

Viorica de la Clejani împreună cu soțul ei și cu Macanache au lansat piesa ”Reveneală”. Nimeni nu se aștepta la o asemenea colaborare, drept dovadă aceasta a făcut furori pe YouTube. Cea mai mare surpriză a venit când Viorica a renunțat la stilul vestimentar care a consacrat-o. Ea l-a adoptat pe cel al lui Macanache și i-a stat de minune.

Artiștii au mare încredere în cea mai recentă piesă a lor. E are toate șansele să ajungă pe primele locuri în Trending, mai ales că a fosy un adevărat șoc pentru toți. Cu aceasta au aruncat pur și simplu în aer industria muzicală de la noi. Dacă nu ne credeți, piesa este deja în Trending, iar vizualizările cresc cât vezi cu ochii.

Viorica de la Clejani, luată rost de internauții

Viorica de la Clejani este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Vedeta are mii de fani care îi ascultă piesele și care o susțin în fiecare moment. Cu toate acestea, nu toată lumea o are la suflet. Mulți o critică pentru alegerile pe care le face zi de zi. Pentru unii colaborarea cu Macanache nu este una reușită, ci doar o bătaie de joc.

”Vai de noi 🤣🤣 Ne-am tampit! Pe Marga unde ai lasat-o? Scoate si ea o piesa singura?/ Ați luat-o razna, sincer! Ce aveți?/ S-a dus naibii muzica romaneasca”, sunt doar câteva dintre mesajele negative.

Viorica de la Clejani, criticată din cauza colaborării cu Macanache. Cum a reacționat artista:  ”Păi dacă v-ați tâmpit...”

Anul acesta a fost unul plin de surprize din multe puncte de vedere. Artiștii au făcut colaborări care mai de care mai tari, dar la aceasta chiar nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. Se pare că ideea a fost Margheritei. Macanache nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat să facă parte din acest proiect inedit alături de Clejani. Ieri, cântăreții au cântat piesa în premieră la ”Neatza”.

”De la Margherita a pornit ideea, pentru că am fost puțin geloasă pe piesa ei cu ”Elicopterul” și i-am zis: ”Măi Margherita, mi-ași dori și eu o colaborare așa!”. Pe la 2 noaptea mi-a trimis un mesaj și un link direct în YouTube cu Macanache. Am dat pe link și am spus: ”Ăsta e cel mai bun!”. Un pic așa cu inflexiuni”, a declarat Viorica de la Clejani în platou la ”Neatza”.