Viviana Sposub a dat cărțile pe față! Ce lucru nu l-ar accepta din partea lui George Burcea: ”Orice femeie trebuie să pună STOP”

Viviana Sposub a avut un alt moment de sinceritate.

Viviana Sposub a dat cărțile pe față! Ce lucru nu l-ar accepta din partea lui George Burcea: ”Orice femeie trebuie să pună STOP”

Viviana Sposub este îndrăgostită până peste cap de George Burcea. Sentimentele sunt reciproce iar ei par mai fericiți ca oricând. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care a început în urmă cu puțin timp. Îndrăgostiții s-au întâlnit pentru prima dată în viața lor în cadrul emisiunii ”Ferma.Orășeni vs Săteni”.

Chiar dacă asistenta TV nu avea tocmai cea mai bună părere despre el, i-a dat totuși o șansă fostului soț al Andreei Bălan. Viviana s-a lăsat influențată de toate cele scrise în presă despre el și a declarat că îi lua partea fostei sale soții. Ea a mai spus și că era o mare fană a cântăreței și că a plâns pentru ea, ajungând astfel să îl judece greșit pe actualul ei iubit.

Viviana Sposub s-ar despărți de George Burcea din cauza asta

Timpul a trecut, iar cei doi au reușit să se cunoască mai bine. Au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt și nimeni și nimic nu poate sta în calea relației lor. Nici măcar diferența de vârstă nu a reprezentat un obstacol. Este mai important să se iubească și să se înțeleagă, iar ei știu acest lucru destul de bine.

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă”. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a povestit asistenta TV.

Viviana Sposub a dat cărțile pe față! Ce lucru nu l-ar accepta din partea lui George Burcea: ”Orice femeie trebuie să pună STOP”

Frumoasa asistentă TV a acordat zilele acestea un interviu incendiar, în care a dat to din casă. Ea a vorbit despre copil, dar și despre mai multe lucruri care au legătura cu frumoasa lor relație. Bruneta a mărturisit că este o iubită înțelegătoare cu privire la multe lucruri, dar cu toate acestea există ceva ce nu ar putea accepta niciodată.

Este vorba despre violență, fie ea fizică sau verbală. În plus ea este de părere că nicio femeie nu ar trebui să accepte una ca asta.

“Mă consider o iubită extrem de înțelegătoare și tolerantă. Însă nu aș accepta din partea niciunui bărbat violența fizică sau verbală. Consider că aici orice femeie trebuie să pună STOP!”, a declarat Viviana Sposub.