Viviana Sposub, dezvăluiri despre Andreea Bălan. Vedeta i-a spus totul Andreei Antonescu: „Mie nu îmi vine să cred"
in

Viviana Sposub, dezvăluiri despre Andreea Bălan. Vedeta i-a spus totul Andreei Antonescu: „Mie nu îmi vine să cred”

Ce a spus actuala iubită a lui George Burcea despre Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea au șocat pe toată lumea, în momentul în care au anunțat despărțirea. Au trecut câteva luni de atunci, iar actorul deja a reușit să își refacă viața. În prezent el formează un cuplu cu asistenta de la Vorbește Lumea, Viviana Sposub. De când și-au confirmat relația, toată lumea este cu ochii pe ei.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma. Nu se știau dinainte dar au simțit din prima clipă că sunt făcuți unul pentru celălalt. Ei au trecut chiar și printr-un test al relației când au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Cele două vedete au fost nevoite să petreacă timp de două săptămâni în aceeași locuință. A fost pentru prima dată când bruneta a stat atât de mult timp în aceeași casă cu un bărbat. A avut mari emoții și chiar a recunoscut acest lucru.

Viviana Sposub era mare fană Andreea Bălan

Recent, ea a avut un dialog extrem de interesant cu Andreea Antonescu, în cadrul emisiunii în care sunt concurente. Declarațiile sale au șocat pe toată lumea și nimeni nu se aștepta la una ca asta. Se pare că vedeta era o mare fană a ei, dar și a Andreei Bălan, pe vremea când trupa Andre era una dintre cele mai apreciate de la noi din țară.

„Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost și la concert când ați venit la Botoșani, la noi, în Moldova”, i-a spus asistenta TV Andreei Antonescu, într-una dintre edițiile Ferma.

Viviana Sposub, dezvăluiri despre Andreea Bălan. Vedeta i-a spus totul Andreei Antonescu: „Mie nu îmi vine să cred"

Viviana Sposub era una dintre cele mai mari fane ale cântăreței, iar acum este cu fostul ei soț. Viața ei a fost plină de surprize și cu siguranță nu a visat niciodată la asta. Se bucură enorm că se află în același loc cu ea și i-a spus întregul adevăr. Mai mult de atât, iubita lui George Burcea a mărturisit că a mers la un concert de-al lor și ea chiar i-ar fi întins mâna.

 „Nu îmi vine să cred. Eu eram fan Andre. Vă iubeam pe amândouă. Aveam postere cu voi. Acum sunt cu fostul ei soț. Nu știu ce crede despre asta”, a  mai spus Viviana.