Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan pare a fi departe de finalizare, motiv pentru care Viviana Sposub a dorit să intervină oarecum.

În pofida faptului că cei doi viitori foști soți au decis la început să aibă o relație amiabilă de dragul fetițelor pe care le au împreună, certurile dintre ei au luat amploare, ambii vorbind negativ unul la adresa celuilalt.

Cum a hotărât Viviana să se implice în procesul de divorț aflat în desfășurare

La începutul acestui an, Andreea Bălan și George Burcea, la scurt timp după ce au avut nunta, au ajuns, surprinzător, să se despartă. Astfel că, după numai un an de la căsătorie, cei doi se află în divorț și luptă pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună.

Situația dintre ei a devenit și mai complicată, fiecare aruncând cu vorbe dure la adresa celuilalt, deși doreau ca de dragul Ellei și Clarei să aibă o despărțire lipsită de scandal. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, nici situația nu este una concretizată în prezent, fiecare, aparent, nedorind să cedeze în favoarea celuilalt fost partener, respectiv părinte.

Viviana Sposub

Prin urmare, actuala iubită a lui George Burcea, Viviana Sposub, a dorit să se implice, oferindu-i sfaturi acestuia, întrucât situația lui ar fi una destul de complicată și cel mai înțelept ar fi să se conformeze celor cerute de mama copiilor săi.

George ar fi fost depistat sub influența unor substanțe interzise, la volan, acesta fiind de altfel și unul dintre motivele despărțirii de jumătatea blondă a trupei Andree.

Cum sunt șanse minime ca el să obțină custodia fetelor, fosta asistentă TV l-ar fi îndrumat pe acesta să renunțe la luptă și să facă pace cu fosta parteneră, Andreea Bălan, punându-se de acord cu o custodie comună și cu un program de vizită, în acest fel divorțul finalizându-se mai rapid.

Viviana i-a spus, clar, că mai bine cedează, că și așa nu prea poate să obțină el custodia. I-a explicat că cel mai bine ar fi să se înțeleagă cu Andreea Bălan pentru o custodie comună, cu program de vizită și să termine repede cu divorțul. Ea nici nu vrea să fie văzută ca fiind cea care ar fi intervenit în relația dintre George și Andreea, chiar dacă ei s-au cuplat mult după ce au apărut problemele… Așa că, este posibil ca George să o asculte și să cedeze la primul termen, să accepte condițiile puse de Andreea Bălan – a declarat un apropiat al noului cuplu format.