Viviana Sposub, mesaj subtil pentru Andreea Bălan. Ce i-a transmis iubita lui George Burcea: „Nu o să mă chinui eu să fac copii”

Ce i-a transmis Viviana Sposub fostei soții a lui George Burcea.

Viviana Sposub, mesaj subtil pentru Andreea Bălan. Ce i-a transmis iubita lui George Burcea: "Nu o să mă chinui eu să fac copii"

Viviana Sposub a luat pe toată lumea prin surprindere, în ultima ediție a emisiunii ,,Ferma. Orășeni vs. Săteni”. Actuala iubită a lui George Burcea i-a transmis un mesaj subtil Andreei Bălan. Este pentru prima dată când ea face astfel de afirmații, iar concurenții au rămas mască.

Iubita lui Burcea a fost mereu rezervată când a venit vorba despre fosta parteneră a artistului. În plus, ea la început nu a vorbit prea mult nici despre relația lor. Odată cu trecerea timpului, șatena a prins curaj și este tot mai sinceră în declarațiile sale. Relația celoi doi foști concurenți de la ”Ferma” a început pe platourile de filmare. Cei doi nu se știau înainte, dar au realizat ușor că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Viviana Sposub vrea să fie mamă vitregă

Viviana Sposub a fost una dintre cele mai puternice concurente de acolo. În timpul uneia dintre ediții, ea a fost obligată să facă o pedepeasă. În timpul acela, Andrei Stoica i-a adresat acesteia o întrebare care inițial a pus-o în dificultate. El a făcut și o remarcă despre George Burcea, în ceea ce privește faptul că actorul are deja copii. Bărbatul a spus că ea nu ar mai trebui să se chinuie, din moment ce ar avea deja două fetițe.

„George este un băiat extraordinar, plus vine la pachet și cu copii. Nu trebuie să te mai chinui tu…”, a spus Andrei Stoica.

Viviana Sposub, mesaj subtil pentru Andreea Bălan. Ce i-a transmis iubita lui George Burcea: "Nu o să mă chinui eu să fac copii"

Răspunsul dat de asistenta de la ”Vorbește Lumea” a uimit pe toată lumea. Cu alte cuvinte, ea a dezvăluit că nu își dorește să dea naștere unor copii. Ea are de gând să le adopte pe micuțele iubitului său. Se pare că îi este mare drag de fiicele lui și că le va trata ca pe copiii ei. Cel mai probabil, asistenta va fi o mamă pe cinste.

,,Da, o să fiu mamă vitregă. Nu o să mă chinui eu să fac copii, am direct. Am două fetițe, sănătoase, frumoase. Doamne, să trăiască!”, a răspuns frumoasa șatenă.