Viviana Sposub şi-a luat adio de la Burcea. „Ferma nu va mai fi la fel fără George”

Situaţie fără precedent în emisiunea „Ferma”. Viviana a fost nevoită să îşi ia la revedere de la George Burcea.

Viviana Sposub şi-a luat adio de la Burcea. "Ferma nu va mai fi la fel fără George"

Viviana Sposub trece prin clipe neplăcute la Ferma. Este nevoită să îşi ia la revedere de la noul său iubit, George Burcea. Aceasta a făcut un gest incredibil în faţa tuturor celor de la emisiune, de dragul momentelor petrecute împreună cu fostul soţ al Andreei Bălan.

Viviana a spus câteva lucruri dureroase după ce a trăit mai multe situaţii în cadrul emisiunii. Ea a transmis că „Ferma nu va mai fi la fel fără George”. Se pare că Burcea îşi ia la revedere de la competiţie.

A avut loc primul duel de fermier şef cu eliminare, dar şi apariţia cuplului Burcea – Sposub. Viviana, devastată complet, s-a văzut nevoită să accepte faptul că George a plecat acasă. Decizia luată de fostul soţ al Andreei Bălan a fost luată din cauza problemelor de sănătate pe care acesta le are din pricina coronavirusului.

Viviana Sposub şi-a luat adio de la Burcea. "Ferma nu va mai fi la fel fără George"
Viviana Sposub şi-a luat adio de la Burcea. „Ferma nu va mai fi la fel fără George”

Viviana Sposub este distrusă, după plecarea lui George Burcea

După ce Ana Maria Ababei a câştiat duelul şi implicit rolul de fermier şef, situaţia din casă de la Ferma a devenit foarte tensionată. Ababei a ales să îi pună servitori pe Gabriel Toader şi Elena Chiriac. De aici, lucrurile nu se liniştesc şi ies la iveală noi scandaluri.

Viviana a declarat că are nevoie de timp pentru a putea trece peste şocul plecării lui George.

„Am dormit pe paie în amintirea lui George”, declară Viviana Sposub, după plecarea lui Burcea de la Ferma.

Şi în noul episod, provocările vor continua. Participanţii trebuie să îşi confecţioneze haine din ce găsesc la Ferma.

Viviana şi George Burcea au format o relaţie din momentul în care cei doi au început să concureze la Ferma. Se pare că Burcea a trecut rapid peste despărţirea de Andreea Bălan. De altfel şi artista a trecut peste asta, deoarece are o relaţie cu Tiberiu Argint.