Viviana Sposub și George Burcea sunt gata să devină părinți. Ce a povestit vedeta despre copil: ”Toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit”

Viviana Sposub și George Burcea se gândesc la viitor.

Viviana Sposub și George Burcea, gata să devină părinți. Ce a povestit vedeta despre copil: ”Toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit”

Viviana Sposub și George Burcea se iubesc mai mult ca niciodată. Vedetele se bucură de fiecare moment împreună și au planuri serioase de viitor. Asistenta TV a dat câteva declarații incendiare care i-au pus serios pe gânduri pe fani. Vedeta a vorbit despre copil iar mulți sunt de părere că bruneta este gata să devină mamă.

Relația celor două vedete pare să fie din ce în ce mai serioasă. Până acum ei au reușit să demonstreze de mai multe ori că formează un cuplu puternic. Nici gurile rele dar nici diferența de vârstă dintre ei nu a stat în calea iubirii lor. Cei doi au renunțat să mai țină seama de ce se scrie despre ei și trăiesc după bunul plac.

Participarea la Ferma i-a adus împreună iar de atunci viața lor s-a schimbat complet. S-au îndrăgostit imediat unul de celălalt, deși ea nu avea tocmai o părere bună despre el la început. A început să îl cunoască, iar lucrurile s-au schimbat. Ei sunt extrem de fericiți unul alături de celălalt, iar cele două săptămâni de izolare i-au ajutat să se cunoască mult mai bine.

Viviana Sposub, mai sinceră ca oricând

A fost un real test pentru relația lor, mai ales că a fost pentru prima dată când Viviana a stat atât de mult timp cu un bărbat în aceeași locuință. Au trecut cu brio și peste acele momente și nu le-a fost deloc greu.

Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, frumoasa concurentă de la Ferma și-a deschis inima în fața fanilor. Ea a vorbit despre copil, dar fanilor săi le stă deja mintea și la căsătorie.

Viviana Sposub și George Burcea, gata să devină părinți. Ce a povestit vedeta despre copil: ”Toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit”

”Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu alte cuvinte, socoteala din Moldova nu se pupă cu cea din Capitală! Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit.”, a declarat fosta asistentă TV pentru viva.ro.