Aflată în platoul emisiunii ”La Măruță”, fost asistentă TV a depănat amintiri despre cum s-a îndrăgostit de actorul George Burcea, chiar în timpul show-ului ”Ferma”. Viviana a făcut mai multe dezvăluiri despre viața de cuplu dar și despre cum vede viitorul său. Vedeta a fost profund impresionată de atenția de care dă dovadă George dar și de romantismul incurabil care îl împinge să îi cumpere flori de fiecare dată.

„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo. L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche”, a mărturisit Viviana.

Viviana Sposub afirmă fără rețineri că dacă nu se cunoșteau în cadrul emisiunii, în alte circumstanțe nu l-ar fi băgat în seamă pe actor.

”Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă ”, a mai adăugat aceasta.