Viviana Sposub și George Burcea, postură inedită din intimitate! Cei doi se iubesc fără limite

Viviana Sposub și George Burcea nu ezită nicio clipă să arate tuturor cât de mult se iubesc.

Viviana Sposub și George Burcea, postură inedită din intimitate! Cei doi se iubesc fără limite

Viviana Sposub și George Burcea au uimit pe toată lumea în momentul în care au decis să formeze un cuplu. Chiar dacă diferența de vârstă există între ei, acest lucru nu-i împiedică să se înțeleagă de minune și să-și ofere iubire unul altuia.

Gurile rele vocifereau faptul că relația lor nu va avea niciun viitor, însă iată că situația de față contrazice această teorie.

Viviana Sposub și Geprge Burcea se iubesc fără să se teamă vreo clipă de părerile celor din jur. Cei doi au demonstrat faptul că atunci când există iubire sinceră la mijloc, totul este posibil.

După spusele lor, cei doi au conviețuit în aceeași casă doar pe parcursul perioadei în care au fost nevoiți să stea în casă după ce au fost infectați ambii, în aceeași perioadă, cu noul coronavirus. Însă imaginile și ipostazele romantice în care se fotografiază cei doi susțin o cu totul altă idee.

Viviana Sposub și George Burcea sunt suflete pereche

Cei doi tineri îndrăgostiți nu se sfesc să-și arate iubirea pe rețelele de socializare. Așa că postează adesea imagini care mai de care mai sugestive. Ultima fotografie de acest fel a fost postată de Viviana în timp ce stăteau împreună pe canapea, semn că se bucură din plin de prezența iubitului ei.

Desigur că ipostaza celor doi a venit însoțită și de o declarație de dragoste! Fosta asistentă TV nu s-a putut abține și și-a declarat public iubirea față de George!

”Partenerul meu preferat de vizionat”, a scris Viviana Sposub în postarea de pe rețelele de socializare

Viviana Sposub și George Burcea, postură inedită din intimitate! Cei doi se iubesc fără limite

Cum a început povestea de dragoste dintre Viviana și fostul soț al Andreei Bălan

Relația dintre Viviana și George a venit ca un șoc, fix când nimeni nu se aștepta! Focoasa șatenă consideră că legătura dintre ea și fostul soț al Andreei Bălan este una unică și că totul a venit natural și firesc, la fel ca și primul sărut! Viviana a declarat că nu s-a îndrăgostit de George actorul,ci de bărbatul și omul minunat care este!

I-a plăcut din prima felul lui de a fi, deși, din cauza speculațiilor care i-au fost aduse, la început nu avea o părere tocmai bună despre el.

”Mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției. George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună.”, a declarat șatena.