Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat împreună!? Ce au declarat îndrăgostiții: ”Trăim prezentul”

Viviana Sposub și George Burcea sunt mai îndrăgostiți ca oricând.

Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat împreună!? Ce au declarat îndrăgostiții: ”Trăim prezentul”

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Vestea că sunt împreună a fost un șoc pentru toată lumea. Totul s-a întâmplat la puțin timp, după ce actorul a divorțat de Andree Bălan. Se pare că despărțirea nu l-a afectat atât de tare, pentru că deja și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei.

Chiar dacă sunt mai fericiți ca niciodată, aceasta nu este cea mai bună perioadă pentru ei. Ambii au fost infectați cu COVID-19. Primul care a aflat că are coronavirus, apoi Viviana Sposub a decis să își facă și ea testul. Bineînțeles că și al ei a ieșit pozitiv. Din fericire pentru ei, nu au simptome și nici nu se simt rău.

Viviana Sposub și George Burcea sunt în carantină

Singurul dezavantaj este că trebuie să stea izolați timp de două săptămâni. Au ales să se izoleze împreună, iar fanii cred că deja s-au mutat. Din spusele lor, acest lucru nu s-a întâmplat, ci stau așa doar în carantină. Pentru brunetă este ceva nou, pentru că nu a mai stat timp de două săptămâni în aceeași casă cu un bărbat. Ea este încă studentă și vrea să se mai bucure de aceste momente, deci probabil nu se vor muta prea curând împreună.

”Mi-e teamă pentru că eu n-am stat în viața mea două săptămâni legate cu un bărbat în casă și poate o iau razna. Deocamdată nu ne mutăm împreună, mie îmi place să mai trăiesc viața asta de studentă rebelă. Nu este cazul acum de copii, când va fi, anunțăm noi, m-am răzgândit; nu mai vreau să fiu mamă tânără”, a declarat Viviana Sposub, în cadrul unei emisiuni TV.

Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat împreună!? Ce au declarat îndrăgostiții: ”Trăim prezentul”

Imediat ce a aflat că este infectat, George Burcea și-a anunțat toți prietenii. A sunat pe toată lumea cu care a intrat în contact, pentru că s-a gândit și la binele lor, nu doar la al lui și la al iubitei sale. Acum, ei stau împreună în apartamentului ei, pentru că el nu are cum să stea în casa unde s-a mutat după divorț. Ar putea infecta și alte persoane și nu își dorește deloc acest lucru.

”Noi nu locuim împreună, am decis să stăm pe perioada carantinei, pentru că eu stau în casă cu nașul copilului meu și nu am vrut să-l infectez și pe el. Așa că am venit la apartamentul ei”, a spus George Burcea.