Viviana Sposub și George Burcea au dat cărțile pe față! Deși la început nu vorbeau despre relația lor, acum au prins curaj. Vedetele s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru emisiunea „Ferma”. Nu se văzuseră niciodată până atunci și a fost dragoste la prima vedere. Mulți oameni au fost împotriva relației lor, dar acestora nu le-a păsat. Ei au continuat să se iubească, în ciuda gurilor rele care nu le dădeau vreo șansă.

Fanii ar vrea să afle tot mai multe lucruri despre ei, dar vedetele sunt rezervate când vine vorba despre viața lor privată. Cu toate acestea, fostul soț al Andreei Bălan a povestit care sunt lucrurile care l-au atras de la bun început la noua sa iubită. Între el și Viviana Sposub nu a fost nimic sexual când s-au cunoscut. Totul a venit de la sine și au încercat pe tot parcursul emisiunii să se cunoască mai bine unul pe celălalt.

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu”, a declarat fostul Andreei Bălan.

Viviana Sposub nu are încredere în ea

Cei doi îndrăgostiți se înțeleg din ce în ce mai bine și petrec tot mai mult timp împreună. Ei fac furori cu fiecare apariție, dar există câteva lucruri pe care nimeni nu le-a știut despre ei până acum. Una dintre apropiatele asistentei TV a făcut o serie de dezvăluiri de senzație despre prietena ei.

 Viviana Sposub și George Burcea, secrete din viața intimă: "Asta mi-a plăcut cel mai mult"

Ea crede despre actuala iubită a lui George Burcea că îi lipsește complet încrederea în ea. Elena a ajuns la această concluzie pentru că ea se machia și se coafa tot timpul pe parcursul filmărilor, chiar și atunci când se vedea cu iubitul ei.

„Viviana nu are deloc încredere în ea. Noi nu am văzut-o niciodată nemachiată. Merge la somn machiată. Ne spunea ca înainte să intre în pat lângă George să facă ceva, ea trebuie să se coafeze, să se machieze, să se dea pe corp cu crema cu sclipici. Este clar ca nu are deloc încredere în ea. Ce e asta. Eu nu am mai auzit așa ceva”, a declarat Elena.