Viviana Sposub și Georgea Burcea au dus relația la un alt nivel. Ce este gata să facă vedeta: ”Deja știe aproape totul”
in

Viviana Sposub și Georgea Burcea au dus relația la un alt nivel. Ce este gata să facă vedeta: ”Deja știe aproape totul”

Viviana Sposub și Georgea Burcea au mare încredere unul în celălalt.

Viviana Sposub și Georgea Burcea au o relație despre care mulți spun că este una perfectă. Cei doi îndrăgostiți au mare încredere unul în celălalt. Sunt extrem de sinceri și vorbesc despre orice lucru, fără niciun fel de reținere. S-au obișnuit unul cu celălalt și se iubesc la nebunie. Mai mult decât atât, vedetele și-au dus relația la un alt nivel.

Fostul soț al Andreei Bălan și asistenta de la ”Vorbește Lumea” s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Ferma”. Actorul a pus ochii pe ea din prima și și-a făcut o impresie foarte bună despre frumoasa vedetă. Ea, în schimb, nu i-a acordat atenție de la bun început, pentru că avea o părere foarte proastă despre el din cauza lucrurilor care s-au scris despre divorț.

Viviana Sposub și Georgea Burcea se iubesc la nebunie

Petrecând tot mai multă vreme împreună, ea a ajuns să îl cunoască și să se îndrăgostească de el. Ei s-au infectat cu cornavirus în urmă cu aproximativ două luni. Au fost nevoiți să stea în aceeași casă timp de două săptămâni, timp de care au profitat așa cum au știut ei mai bine. Viviana a avut foarte mari emoții pentru că a fost pentru prima dată când a stat în aceeași locuință cu un bărbat.

”George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă” și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, a spus ea.

Viviana Sposub și Georgea Burcea au dus relația la un alt nivel. Ce este gata să facă vedeta: ”Deja știe aproape totul”

De dragul lui, frumoasa asistentă TV ar recurge la un gest neașteptat. Se pare că ea ar fi dispusă chiar să îi facă lui George Burcea cunoștință cu fostul său iubit. Ea a afirmat că fostul soț al Andreei Bălan deja știe totul despre ea și nu există ceva ce ar vrea să îi ascundă.

„Le fac cunoștință. (…) De obicei m-am ascuns, dar pentru că George este foarte deschis, atunci față de el nu trebuie să mă ascund. Deja știe aproape totul despre mine”, a declarat ea.