Vlad Gherman este în doliu. Bunica lui a murit: ”Ești un înger”

Durere mare pentru Vlad Gherman.

Vlad Gherman este în doliu. Bunica lui a murit: ”Ești un înger”

Vlad Gherman și-a anunțat zilele trecute fanii că bunica lui era grav bolnavă. Între timp, femeia a pierdut lupta cu viața. Durerea pe care o simte actorul în aceste momente este greu de explicat în cuvinte. Abia și-a găsit puterea pentru a le transmite fanilor trista veste în mediul online. Aceștia și-au făcut și își fac în continuare multe griji pentru el, mai ales că o iubea enorm.

Vlad Gherman: ”Ești un înger”

Vlad Gherman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi. El trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristina Ciobănașu. Chiar dacă sunt împreună de foarte multă vreme, cei doi actori se iubesc la nebunie. În aceste momente extrem de grele pentru el, iubita lui îl susține și îi este aproape la fiecare pas.

Știe cât de mult a însemnat bunica lui pentru el. Ea este femeia care a avut grijă de el încă din primii ani de viață. L-a crescut și a avut grijă să nu ducă lipsă de nimic. În plus, a știut cum să se comporte cu el și să îl facă să o respecte veșnic. După o lungă perioadă de suferință, bunica actorului a decedat și a lăsat în urmă o durere profundă.

Vlad Gherman este în doliu. Bunica lui a murit: ”Ești un înger”

Vlad Gherman este genul acela de persoană care își păstrează mereu zâmbetul pe buze, indiferent de situație. Actorul nu s-a dat bătut niciodată, dar zilele acestea nu au fost tocmai cele mai bune pentru el. El a decis să posteze un mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante femei din viața lui. Fanii acestuia i-au transmis condoleanțe și i-au spus să rămână puternic în tot acest timp.

”Vei ramane mereu in inima mea asa cum ai fost tu: zambitoare si iubitoare. Tu mi-ai citit prima poveste, tu imi dadeai laptele cu ciocolata in biberon, tu ma faceai sa rad si cand eram suparat. Bunica mea iubita…de astazi esti un inger! 🙏🏼😢”, a scris Vlad Gherman pe rețelele sociale.