Vlăduța Lupău a dat de probleme în trafic. Vedeta le-a povestit totul fanilor: „Numai eu le pot păți pe toate”

Face Vlăduța Lupău ce face și iar ajunge în lumina reflectoarelor.

Vlăduța Lupău a dat de probleme în trafic. Vedeta le-a povestit totul fanilor: „Numai eu le pot păți pe toate”

Vlăduța Lupău a pus pe toată lumea pe gânduri cu ultimele sale InstaStory-uri. Vedeta a avut mari probleme în trafic și le-a povestit fanilor prin ce a fost nevoită să treacă. Din fericire, nu este vorba despre nimic grav, dar a pierdut foarte mult pe de altă parte.

Vlăduța Lupău: „Numai eu le pot păți pe toate”

Cântăreața și-a obișnuit fanii cu postări optimiste, pline de viață și care aduc mereu zâmbetul pe buze. Vedeta petrece mult timp pe Instagram și prin asta a adunat în jurul ei o comunitate masivă de fani care o îndrăgesc. De data aceasta, ea a decis să le vorbească acestora despre o întâmplare mai puțin fericită.

Frumoasa cântăreață de muzică populară a avut câteva probleme în timp ce se îndrepta către casă și le-a mărturisit internauților cu lux de amănunte ce a fost nevoită să facă. Pandemia de coronavirus a afectat-o și pe ea, la fel ca pe mulți alți artiști de la noi.

Ea a stat o vreme îndelungată departe de scenă, dar și de admiratori. Momentam, artista nu are concerte și îi este dor de toate acele monente frumoase pe care le trăia în fața publicului. Rețelele sociale au rămas acum sunt singurele modalități prin care aceasta ține legătura cu cei care o ascultă și o susțin.

„Am vrut să nu mai fac niciun story pentru ziua de astăzi, dar trebuie să vă zic ce am pățit, pentru că numai eu le pot păți pe toate când merg la București. Trebuie să ajung dimineață la București, am pornit cu mașina și suntem în Alba Iulia și am făcut pană …”, a spus Vlăduța Lupău la InstaStory.

Vlăduța Lupău a dat de probleme în trafic. Vedeta le-a povestit totul fanilor: „Numai eu le pot păți pe toate”

Recent, Vlăduța Lupău le-a vorbit acestora despre o problemă pe care a întâmpinat-o în trafic. Mai exact, mașina sa i-a dat mari bătăi de cap, după ce a făcut pană. Cauciucul acesteia s-a spart și era trecut de ora 21:00, oră la care toate vulcanizările terminaseră programul.

A avut noroc cu un angajat care a venit de acasă să îi dea o mână de ajutor frumoasei artiste, căruia i-a fost foarte recunoscătoare pentru asta.

„Mă rog, așa am crezut noi. De fapt, s-a spart cauciucul. Și acum suntem la o vulcanizare pe care abia am găsit-o pentru că în pandemie toate sunt închise după 21:00. Mă rog, a venit omul de acasă, să-i dea Domnul sănătate, fericire și tot ce vrea el. Sper să putem pleca la București”, a adăugat artista.