Vlăduța Lupău, acuzată de fani. Aceștia nu cred că are coronavirus: ”Sunt foarte supărată”

Fanii s-au luat serios de Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău, acuzată de fani. Aceștia nu cred că are coronavirus: ”Sunt foarte supărată”

Vlăduța Lupău a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Cum s-a întâmplat și în cazul multor altor vedete și ea a fost acuzată că minte. Mulți nu cred în existența acestui virus periculos, care a pus stăpânire pe țara noastră. Unii sunt de părere că persoanele publice de la noi mint doar pentru a câștiga niște bani în plus. Artista este extrem de supărată că s-a întâmplat așa.

Cântăreața le-a povestit fanilor de pe Instagram că a fost testată pozitiv. Pe rețelele sociale, este urmărită de mii de oameni. Aceștia o susțin de fiecare dată și stau tot timpul cu ochii pe ea. Ea le este recunoscătoare internauților, dar uneori se enervează pe ei. La fel cum s-a întâmplat și de data aceasta.

Vlăduța Lupău a răbufnit

După ce a început să bănuiască faptul că ar putea avea COVID-19, frumoasa cântăreață a decis să se testeze. Din păcate pentru ea și pentru familia ei, testul a ieșit pozitiv. Nu a putut ascunde acest lucru comunității sale. A postat repede pe Instagram, motiv pentru care unii s-au luat serios de ea.

”În urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv.”, a spus vedeta!

Vlăduța Lupău, acuzată de fani. Aceștia nu cred că are coronavirus: ”Sunt foarte supărată”

Nu va sta singură în carantină, ci alături de soțul ei cu care a luat contact. Starea ei nu este deloc una bună și nu îi vine să creadă faptul că mulți sunt de părere că minte în legătură cu acest subiect. Internauții spun că a primit bani pentru a postat așa ceva pe conturile ei, dar ea neagă toate acest acuzații. A menționat faptul că ea nu caută faimă, pentru că o are deja. Problema este pe cât se poate de serioasă, chiar dacă mulți refuză să creadă acest lucru.

”Nu-i vrăjeajă! Sunt foarte supărată pe comentariile voastre răutăcioase, să-mi ziceți că eu caut faimă. Nu caut faimă, am suficientă! Sunt foarte dezamăgită, iar acei oameni o să primească block și nu mă interesează, sper să nu-mi mai asculte muzica, nu merită!”, a spus Vlăduța Lupău!