Vlăduța Lupău nu are nevoie de prea multe prezentări. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi și se bucură de un succes imens. Vocea sa inconfundabilă i-a adus mii de fani, care o susțin la orice pas. Aproape că nu există petrecere la care să nu se asculte piesele ei. În plus, este o femeie extrem de norocoasă și are succes pe toate planurile. Ori de câte ori lansează câte o melodie, ea ajunge pe primele locuri în trending. A reușit să îi depășească în topurile din România pe Jador, Dani Mocanu sau Costi Ioniță.

Vlăduța Lupău a ajuns de urgență pe mâna medicilor

În plus, ea petrece foarte mult timp stând de vorbă cu fanii ei de pe rețelele sociale. Vedeta este extrem de fericită pentru faptul că are o comunitate atât de frumoasă. Indiferent de situație, ei sunt acolo pentru frumoasa vedetă. Nu le prezintă toate lucrurile frumoase din viața ei, ci le povestește și despre momentele mai puțin plăcute din viața ei. Astfel că recent, internauții și-au făcut griji serioase din cauza stării ei de sănătate. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Ei bine, Vlăduța Lupău a postat o serie de imagini care le-au dat de gândit serios. Ea s-a pozat și s-a filmat în timp ce primește ajutor din partea medicilor. Ea stă întinsă în timp ce i se face o injecție în venă. Se pare că nu trece deloc printr-o perioadă bună, dar nici nu le-a explicat oamenilor din mediul online ce i s-a întâmplat. Cel mai probabil, va face și acest lucru, pentru că este sinceră de fiecare dată și preferă ca ei să afle totul chiar de la ea.

Vlăduța Lupău, de urgență la spital. Vedeta și-a îngrijorat serios fanii de pe Instagram / FOTO

.Zilelele trecute le-a spus fanilor de pe Instagram că o dată la două luni vine la cumpărături împreună cu soțul ei, iar raionul preferat este cel cu delicatesele cu zahăr. Nimeni nu ar spune asta la cât de bine arată. Chiar dacă iubește zaharul, vedeta are grijă și de silueta ei. Nu face mereu abuz de delicatesele pe care le iubește, dar din când în când se răsfață așa cum știe ea mai bine.

„Ador să vin la cumpărături o dată la două sau trei luni și să mă bag în raionul ăsta.”, a menționat amuzată Vlăduța Lupău, despre locul în care merge de fiecare dată să mai cumpere câte ceva alături de soțul ei.