Melodia cântăreței de muzică de petrecere a fost ascultată în număr foarte mare de fani și a ajuns imediat la inimile celor care o apreciază și o iubesc pe artistă. Piesa are aproximativ 800.000 de vizualizări pe canalul de Youtube al manelistului și continuă să crească de la o oră la alta.

Frumoasa șatenă demonstrează încă o dată că știe să bată record după record, în ultima perioadă toate melodiile sale fiind primite cu inima deschisă de fani. Vlăduța Lupău nu poate fi decât fericită peste măsură în această clipă a vieții ei.

Vlăduța Lupău, din nou pe locul 1. Cu ce piesă a ajuns în topurile muzicale

„Bate vântul bate❤️Recordul meu❗️ uitați-vă repede pe Yotube să vedeți pe ce loc e în top.😍 Sunteți minunați! A voastră Vlăduța vă iubeșteeeeeeee ❤️”, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.

„Super melodia”, „Versurile sunt minunate, linia melodică e super”, „Piele de găină”, „Foarte frumoasă”, „Cea mai frumoasă” sau „Minunată, perfectă”, sunt doar o parte din sutele de comentarii primite de artistă legat de piesă.

Cântăreața de muzică populară nu se oprește aici cu surprizele pentru fanii ei, mărturisind că pregătește ceva foarte interesant pentru ziua ei de naștere, care va avea loc peste numai câteva zile, luni, pe 8 martie 2021.