Vlăduța Lupău și Selly au apărut împreună! Fanii youtuberilor au fost luați prin surprindere!

Cei doi au lăsat pe toată lumea cu gura căscată când au apărut împreună. Cel care a inițiat întâlnirea a fost chiar Selly.

Vlăduța Lupău și Selly au apărut împreună! Fanii youtuberilor au fost luați prin surprindere!

Amândoi sunt în topurile preferințelor internauților și se pare că acum au decis să își unească forțele. Vlăduța și Selly s-au întâlnit pentru o colaborare care va face deliciul fanilor lor. Cel mai mare vlogger din România a inițiat acest proiect cu ardeleanca a cărei voce este inconfundabilă.

Cei doi vor putea fi urmăriți de Crăciun

Selly a invitat-o pe Vlăduța Lupău în noua lui emisiune. Renumitul vlogger s-a arătat cucerit deplin de talentul artistei care face la rândul ei milioane de vizualizări pe Youtube.

Vlăduța a fost prezentă în platoul vloggerului unde a colindat, dar s-a și destăinuit despre viața de celebritate pe care o duce acum. Cei doi își vor ține fanii în suspans până a doua zi de Crăciun când emisiunea va putea fi vizionată.

Vlăduța Lupău și Selly au apărut împreună! Fanii youtuberilor au fost luați prin surprindere!

Selly a pornit de curând pe un nou drum în cariera de vlogger. Înainte de a împlini 8 ani de la debutul lui pe internet el și-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri.

Youtuber-ul are acum propria emisiunii filmată într-un platou excepțional. Vloggerul are invitați din sfera online-ului pe care îi aduce în fața fanilor pentru a-și împărtăși experiențele. Shelly Show a avut până acum un succes nebun în rândul internauților înregistrând sute de mii de aprecieri.

În mod cert vloggerul nu a ales-o întâmplător pe invitata lui. Vlăduța Lupău este una dintre artistele pe val ale momentului. Chiar dacă a debutat în zona muzicii populare, cântăreața s-a adaptat mizând și pe muzica de petrecere, fapt care i-a adus notorietate. În prezent, videoclipurile și colajele artistei ating în doar câteva zile peste un milion de vizualizări și bineînțeles încasări substanțiale.

Vlăduța lansează melodii pe bandă rulantă și participă în mod constant la emisiuni tv. Pe lângă acestea în activitatea ei sunt incluse și evenimentele private unde este extrem de căutată pentru reprezentațiile ei.

Cântăreața a reușit să strângă pe toate platformele de socializare comunități uriașe de fani care o adoră. Atât pe Instagram cât și pe Youtube sau Tik Tok ea se bucură de multă apreciere din partea acestora.

Vlăduța Lupău și Selly au apărut împreună! Fanii youtuberilor au fost luați prin surprindere!

Vladuța Lupău este căsătorită cu fostul portar al echipei CFR Cluj, Adrian Rus. Cei doi s-au căsătorit anul trecut în fața ofițerului stării civile, dar și la biserică. Din păcate pandemia a stat în calea planurilor lor de a-și organiza o petrecere cu sute de invitați. Vlăduța și fotbalistul Adrian Rus locuiesc în Cluj însă petrec mult timp în Capitală prin prisma activității profesionale a artistei.