Vlăduța Lupău testată pozitiv cu noul coronavirus. Care este acum starea vedetei

Șirul vedetelor care s-au infectat în ultimele săptămâni cu noul coronavirus pare să nu aibă sfârșit. În urmă cu puțin timp, cântăreața de muzică de petrecere, Vlăduța Lupău și-a anunțat fanii de momentele dificile prin care trece.

Vladuța Lupău testată pozitiv cu noul coronavirus. Care este acum starea vedetei

Vlăduța Lupău este artista care a ajuns la inimile românilor cu vocea să inconfundabilă. Vedeta strânge milionae de vizualizări pe Youtube și este îndrăgită de fani de toate vârstele. Pentru că încă de acum câteva zile, artista a cam dispărut din mediul online, abia astăzi aceasta a ținut să se știe de la ea că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Foc și pară pe internauți

Vlăduța Lupău a postat pe pagină personală de Intagram un comentariu în care anunță că în urmă cu câteva zile atât ea cât și soțul ei și-au făcut testul pentru depistare a virusului SARS-COV2 care a ieșit pozitiv. Vedeta a menționat că a avut simptome specifice și pentru că trebuia să aibă o activitate artistică intensă în următoarea perioada a decis să meargă să se testeze. Rezultatul analizei a tulburat-o susține ea, mai ales că și soțul ei, fostul portar de la CFR Cluj, Adrian Rus trece prin aceeași încercare.

”Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămă̂nă aș̦a 🙏🏼Timp de 14 zile, aș̦a cum este protocolul voi stă în izolare. Cu siguranță întrebarea voastră la fel că și a mea este “De unde am contractat virusul?” … nu șțiu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezență la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național.” a scris cântăreața pe pagină personală de socializare.

Vladuța Lupău testată pozitiv cu noul coronavirus. Care este acum starea vedetei

Imediat după anunț, mulți dintre fanii vedetei și-au arătat susținerea față de această și i-au urat multă sănătate încurajându-o să treacă peste această perioadă dificilă. De cealaltă parte a baricadei au existat numeroase comentarii ale internauților care au acuzat-o pe artistă că a fost plătită să susțină că este infectată cu noul coronavirus. Supărată foc din cauza acestor supoziții, Vlăduța a reacționat imediat extrem de dur la adresa acestora.

 ”Sunt foarte supărată(…) Sunteți atât de răi! Oamenii în general sunt răi. Sunt supărată pe cei care au spus că aș fi fost plătită să anunț acest lucru.” a precizat artista vizibil iritată, pe Instastory.

Vlăduța a ținut să precizeze că pentru această perioada avea pregătite numeroase activități artistice, printre care și filmările pentru revelionul 2021 difuzat de Antena 1. Artista a specificat că a fost nevoită să întrerupă colaborarea respectivă întrucât trebuie să respecte protocolul impus în aceste cazuri.

Pentru fanii ei, cântăreața a menționat că se simte mai bine însă tușește destul de mult, iar în urmă cu o zi, avea stări febrile la intervale orare extrem de scurte. Vlăduța a recunoscut că la rândul ei nu a crezut în acest virus, însă rezultatul analizelor i-a demonstrat contrariul. în acest sens, vedeta i-a îndemnat pe fanii ei să aibă certitudinea că această boală există, dar și să acorde o atenție sporită modului în care se protejează în această perioadă.

Vlăduța lupău și Adi Rus trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi au decis să se căsătorească toamna trecută religios și civil. Petrecea de nuntă a fost programată pentru luna aprilie, însă pandemia le-a dat celor doi tineri soți planurile peste cap. Astfel, aceștia s-au văzut nevoiți să amâne acest eveniment până la ridicarea măsurilor restrictive impuse de lege.