Vrei buze mai pline și mai frumoase? Atunci aceste sfaturi sunt exact ceea ce cauți!

La fel ca orice altă parte a feței este foarte necesar să acorzi o atenție deosebită rutinei de îngrijire a buzelor.

Vrei buze mai pline și mai frumoase? Atunci trebuie să încerci aceste sfaturi!
Vrei buze mai pline și mai frumoase? Atunci trebuie să încerci aceste sfaturi!

Este adevărat că rujurile sunt de mare ajutor atunci că vrei să atragi atenția asupra buzelor tale. Totuși există câteva secrete pe care le poți încerca pentru a avea buze frumoase și mai pline fără a apela la tot felul de produse care să te ajute în acest sens. Buzele sunt una dintre cele mai importante trăsături ale feței și este foarte important ca acestea să fie îngrijite corespunzător.

Nimeni nu-și dorește ca buzele sale să devină uscate și crăpate mai ales acum în sezonul rece. În plus pielea din jurul buzelor este mai sensibilă decât în alte părți ale corpului. De aceea trebuie să știi că există câteva modalități simple prin care poți avea grijă de ele și se obține o culoare frumoasă.

Exfolierea regulată cu ulei de cocos și zahăr

Cel mai simplu și mai eficient mod de a prepara un exfoliant pentru buze este de a amesteca uleiul de cocos cu puțin zahăr. Uleiul de cocos oferă buzelor hidratarea atât de necesară, în timp ce granulele de zahăr ajută la îndepărtarea celulelor moarte. Acest lucru este necesar deoarece ajută buzele să arate foarte bine și să capete o nuanță mai roz.

Curăță-ți buzele cu periuța de dinți

Deși pare greu de crezut periuța de dinți chiar poate face minuni pentru buzele tale. Așa că în fiecare dimineață după ce te-ai spălat pe dinți, curăță-ți buzele ușor cu ajutorul periuței de dinți. Nu numai că va ajuta la îndepărtarea celulelor moarte dar îți va face face buzele să pară mai pline aproape imediat.

Vrei buze mai pline și mai frumoase? Atunci trebuie să încerci aceste sfaturi!
Foto: Twitter.com

Sfecla roșie și rodia

Începe să consumi cât mai frecvent sfeclă roșie și rodie deoarece acestea oferă o culoare naturală buzelor. De asemenea pentru a avea rezultate mai bune poți adăuga și morcov.

Prepară-ți propriul balsam

Nu trebuie să dai banii pe tot felul de balsamuri de buze. Mai ales când îți poți face propriul balsam chiar din confortul propriei tale case. Tot ce trebuie să faci este să amesteci în proporții egale nucă de cocos și ulei de mentă. Iar mai apoi ai grijă ca să iei amestecul și să-l pui într-o cutie mică de sticlă pentru a te asigura că îl ai mereu la îndemână ca să îl aplici cât mai frecvent.

Nu numai că acest balsam este foarte hrănitor dar scoate în evidență și culoarea naturală a buzelor tale. De asemenea pe lângă aceste trucuri trebuie să ai grijă să ai un stil de viață cât mai sănătos și să bei cât mai multă apă. În plus nu uita să fii atentă la calitatea produselor pe care folosești.