Vrei o piele ,,de sticlă” asemenea vedetelor? Atunci trebuie să urmezi aceste sfaturi!

Dacă ți-ai dorit să ai un ten perfect asemenea vedetelor trebuie să ții cont de aceste trei sfaturi și să le pui în practică.

Vrei o piele ,,de sticlă” asemenea vedetelor? Atunci trebuie să urmezi aceste sfaturi!
Vrei o piele ,,de sticlă” asemenea vedetelor? Atunci trebuie să urmezi aceste sfaturi!

Probabil ai văzut deja acele vedete care au acea piele perfectă, strălucitoare și fără cusur. Acest tip de ten a început să devină foarte popular printre femeile din Coreea de Sud și a ajuns să câștige popularitate în întreaga lume. De fapt, tot ceea ce ține de produsele de înfrumusețare sud-coreene a început să primească atenție.

Acest tip de ten sau pielea de sticlă are capacitatea de a reflecta lumina datorită texturii intense pe care o are. Desigur nu este ușor și nici rapid să obții o piele de sticlă, mai ales în cazul în care ai un ten acneic. Dar nici nu este imposibil. Iar cu ajutorul câtorva sfaturi și puțină răbdare, o să reușești până la urmă.

Însă înainte de a începe acest proces de obținere a tenului perfect trebui să te asiguri că pielea ta este suficient de hidratată.

Exfoliază-ți fața

Pe tenul tău se găsesc celule moarte, care dacă din când în când nu sunt eliminate, pot duce la apariția erupțiilor pe piele. Deci pentru a te asigura că acest lucru nu se întâmplă, fă-ți o rutină de a te exfolia la fiecare 2 zile. Desigur ai grijă să nu cazi în cealaltă extremă de a te exfolia mult prea mult. Pentru că acest lucru ți-ar putea cauza diverse iritații, iar procesul de vindecare ar putea să dureze destul de mult. Nu uita să folosești doar produse care sunt blânde cu pielea.

Vrei o piele ,,de sticlă” asemenea vedetelor? Atunci trebuie să urmezi aceste sfaturi!

Crema hidratantă în fiecare zi

Hidratarea este unul dintre cele mai importanți pași pentru a ajunge la o piele de sticlă. Mai ales că o piele uscată își pierde elasticitatea și nici nu arată prea bine. De aceea este important să folosești cremă hidratantă mai ales pe perioada anotimpului rece.
De asemenea, amintește-ți că dacă nu îți hidratezi pielea cum trebuie, în timp te poți alege cu riduri. Deci nu sări absolut niciodată peste acest pas.Peste ani o să-ți mulțumești.

Nu uita să bei cât mai multă apă

Probabil că ai auzit de multe ori că este important să bei cât mai multă apă. Mai mult decât atât, faptul că te hidratezi cum trebuie o să se reflecte și pe tenul tău. Deci dacă ești o fană a sucurilor , ai face bine să le înlocuiești. În plus, apa are un rol esențial în eliminarea toxinelor.
Așa că în acest proces învață-te să bei apă înainte de cafea. De asemenea,bea cât mai multă apă și pe parcursul zilei, iar cu jumătate de oră înainte de a te pregăti de somn, asigură-te că bei apă.